Start

Vi som arbetar på BSC

En helkväll på ABBA The Museum

Walk in. Dance out.
 

Walk in. Dance out.

En helkväll på ABBA The Museum ger dig och dina kollegor och kunder en oförglömlig upplevelse med musik, sång, dans och god mat & dryck.

Interaktivt ABBA museum
Hos oss är du en viktig del av upplevelsen! Vi vill helt enkelt att du ska få uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer, uppleva häftiga hologram och kliva upp på scenen tillsammans med bandet.
Du kan provsjunga i Polarstudion och välja mellan några av ABBAs otaliga hits, som t ex The Winner Takes It All eller Dancing Queen. Prova ABBAs ikoniska scenkläder virtuellt och ta en bild eller gå upp på scenen tillsammans med abborna i helfigur och sjung Mamma Mia. Allt spelas in på din personliga ABBA-biljett som du kan ladda ned när du kommit hem.

Kvällens upplägg
Gruppen samlas för mingel och välkomstbubbel med tilltugg. Efter en kort introduktion så får gruppen utforska det interaktiva ABBA-museéet – sjung, dansa och ha skoj. Garanterat mycket skratt och glädje! ALTERNATIVT: Gruppen hälsas välkommen av den legendariska Ingmarie Halling som under sin VIP-presentation berättar om sin tid med ABBA och om det fantastiska arbetet med att skapa ABBA The Museum. Ingmarie introducerar sedan museét och gruppen får utforska det. (OBS! Tillägg för VIP-presentationen.)
Efter muséet finns möjlighet till besök i shopen innan ni avslutar med en härlig trerättersmiddag.

För er som bor på Pop House Hotel så blir det nära till rummen – eller kanske ni vill in till någon av citys nattklubbar efteråt och dansa loss?