Start

Vi som arbetar på BSC

ABSOLUTE POP

Ett band med mängder av energi och galet svängig musik.
 

Ett band med mängder av energi och galet svängig musik.

Vill du ha ett band med mängder av energi och svängig musik så har du kommit helt rätt! Absolute Pop står för underhållningen som skapar en stämning och gemenskap som bokstavligen får hela festen i självsvängning.

Bokning
BSC bokar ABSOLUTE POP för ert event! Passar utmärkt för företagsevenemang, både för större events, fester och galakvällar men även för mindre kundmingel och exklusivare middagar.

Förslag på upplägg
Mingelmusik inleder kvällen. Sakta stegras musiken och underhållningen för att till sist bli ett riktigt partyfyrverkeri från scenen – artisterna har en fantastisk fingertoppskänsla för publikens mottaglighet och styr underhållningen efter det.
Ensamblen kan kompletteras med dansare och kända svenska artister – allt efter era önskemål!

Om Absolute Pop
Ingen scen är för liten eller för stor! De äter, sover och andas livemusik! I allt de gör – från skräddarsydda events till klara koncept – så andas deras framträdanden närvaro, energi och passion.

Anna-Lena Björklund_200x300

Anna-Lena Björklund – har arbetat i branschen i snart 20 år och syntes officiellt senast på Hamburger Börs där hon både vikarierat i Alcazar och arbetat som körsångerska och på Tv4 – i sommarkrysset.

Jocke Niehoff_200x300

Jocke Niehoff – Har stor erfarenhet både av coctail, hotel lounge/pianobar som av stora företags event. Har jobbat med många av Sveriges största artister och coverband.

Absolute Pop hälsar
”Vi jobbar alltid med några av Sveriges bästa sångare, musiker, underhållare och dansare. Artister som levererar stort och professionellt på alla nivåer, för att få det där lilla extra, för att kunna slå an den sträng som spänts för kvällen och för att leverera en produkt som motsvarar era förväntningar. Vi jobbar också som moderatorer och musikproducenter vilket ger oss en extra bredd. Ingen scen är för liten eller för stor!”