Start

Vi som arbetar på BSC

Affärs- och privatresor.

Gör reseprocessen trygg och effektiv, via vår service.
 

Gör reseprocessen trygg och effektiv, via vår service.

Vi på BSC presenterar här en ny tjänst för våra medlemsföretag: affärsresebyråns fullservice och tillgång till våra avtalspriser.

Ni kan nu få hjälp med att boka flygbiljetter både utomlands och i Sverige, tågbiljetter, hotell för enskilda personer, hyrbilar mm. Även privata resor kan hanteras. Via oss får du tillgång till en affärsresebyrå med fullservice och tillgång till våra avtalspriser.

Journummer dygnet runt för dig som bokat, känns alltid tryggt när man är på resande fot.

Det här kan du boka:
Lösa flygbiljetter, tågbiljetter, hotellrum och hyrbil. Oavsett om det gäller utomlands eller i Sverige. Både i tjänsten och privat.

Så här bokar du:
Via den gröna knappen till höger fyller du i dina önskemål. Du blir kontaktad snabbt med förslag på rutter och priser. Eller maila direkt till bokningen@bsc.se eller ring 08-702 00 70.

Betalning
Faktureras av BSC eller betalas med kort, detta görs upp vid bokningstillfället.

Partner
BSC har samarbete med en partner för denna service, som har fullständiga rättigheter och är teknisk arrangör för resor som bokas.

Affärsresor
Affärsresor handlar om mycket mer än att förflytta sig mellan två städer. Det innebär en noggrann planering och total överblick över det enorma utbud som finns. Konsten är att göra reseprocessen så kostnadseffektiv som bara möjligt – att boka rätt resa – till rätt pris – vid rätt tillfälle. Allt enligt företagets resepolicy eller egna önskemål.

Privatresor
Äntligen semester? Tid att flyga till Brasilien? Åka tåg till Leksand? Lust att inte göra någonting alls på Mallorca?
Ni får hjälp att hitta just det ni söker även när ni reser privat.

Tillgänglighetsgaranti
Ni får ett journummer som kan nås dygnet runt, året runt. Med personlig service eller genom självbokningssystem kan du alltid boka eller boka om dina resor.

Referens privat:
”Jag tycker det är suveränt när jag ska resa privat att ta hjälp av er. Att få hjälp med rutter, inrikesflyg och boende känns så bra, än om jag själv skulle boka allt själv via internet. Jag har inte tiden, dessutom vet jag ju inget, har aldrig varit i USA förut. Känns tryggare att allt är på plats och i ordning, dessutom att jag kan ringa er akut om något händer där borta. Och även om NHL-biljetterna kostade en hel del så kan man ju bara inte missa det när man är i NY. Once in a lifetime… ”