Start

Vi som arbetar på BSC

Matlagning för grupper

Teambuilding, isbrytare, roligt, gott och lärorikt.
 

Teambuilding, isbrytare, roligt, gott och lärorikt.

Många hör av sig till oss på BSC för att få förslag på aktiviteter som:
– Man kan göra och uppleva tillsammans med andra.
– Stärker sammanhållningen i en grupp – av kollegor eller kunder.
– Är roligt!
– Passar blandade grupper sett till ålder och kön.

Då föreslår vi gärna någon form av kulinarisk aktivitet, för matlagning handlar lika mycket om att ha kul som att uppnå ett gott resultat. Stimulans för alla sinnen under lättsamma former med mycket tid och tillfällen för umgänge med resten av sällskapet. Dessutom matnyttig (!) kunskap att ta med sig hem. En aktivitet som vi lovar att det kommer att pratas länge om.

VI REKOMMENDERAR:

Nedan kommer fem förslag på matlagningsaktiviteter med lite olika inriktningar och/eller miljöer. Passar mycket bra för företagsgrupper.

LAGA MAT TILLSAMMANS

1. Pastafyllt osthjul, vin- och ostprovning eller korvstoppning i gömd matsal
2. Aktiv matlagning i modern studio. Även större grupper
3. Matlagningstävling 12-60 personer i eget och elegant skärgårdshus
4. Det italienska lantköket. Privat matsal för 60 personer
5. Cityjakt – jaga ingredienser och laga sedan mat med en proffskock

VIN/DRYCKESPROVNINGAR:

Vi har ett brett utbud av olika dryckesprovningar, det finns klassiska provningar av dryck t ex vin och champagne, men också något lite mer annorlunda som ölprovarrunda, drink-/cocktailskola, olivoljeprovning och whiskyprovning med hårdrocksprofiler. Kontakta oss gärna för mer info.

VINPROVNINGAR
Vi har både traditionella vinprovningar och roliga varianter som t ex ”Gissa priset”, ”Kombo-provning av kött och bourgogneviner” och ”En bubblig start på kvällen”. Vi har även provningar av ost, whisky, choklad, olivolja, osv.
Klicka här för mer info om Vinprovningar med glimten i ögat

ÖLPROVNING MED TUFF INRAMNING
Trött på stuckaturer och kristallkronor? I denna charmiga industriellt, rufft inredda lokal på kajen nedanför Gamla Stan kan vi erbjuda ölprovningar med öl från eget bryggeri för minimum tio personer.
Ölprovning med tuff inramning

OM BSC

BSC har sedan starten 1987 hjälpt företag med teamaktiviteter, events, konferenser och kundträffar och vi har en lång och gedigen erfarenhet. Du får förslag och offerter snabbt, kostnadsfritt och utan förbindelser.
BSC hjälper er hela vägen: Hitta rätt aktivitet, avlasta er, säkerställa och hålla i hela eventet. Kontakta oss för kreativa förslag!