Start

Vi som arbetar på BSC

Alcazar – Disco Defenders

Supershowen med discoerans bästa hits kommer tillbaka till Hamburger Börs!
 

Supershowen med discoerans bästa hits kommer tillbaka till Hamburger Börs!

I höst intar återigen discogudarna Alcazar scenen på Börsen. Uppsättningen Disco Defenders är en supershow med glitter, glamour och discoklassiker, från dåtid till nutid. Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med Alcazars fantastiska hitparad.

Den storslagna showuppsättningen Disco Defenders blir en festkväll av sällan skådat slag, sprängfylld av humor, drama, mystik och discohits med stadiga beats.

Middagspaket höst
Vi erbjuder ett uppskattat middagspaket till en helkväll på Hamburger Börs. Innan showen avnjuter ni en trerätters middag i de anrika lokalerna. En perfekt kväll för era kunder eller anställda. Avsluta gärna kvällen med att besöka Stockholms uteliv, bara några kvarter från Börsen.

** JUL EDITION **
Varför inte kombinera julbordet 2016 med en glittrig och glamorös kväll med Alcazar? Den 23 november är det dags att slå upp julportarna till Hamburger Börs och det traditionella svenska julbordet tillsammans med Alcazars supershow ”Disco Defenders”.

Den storslagna showuppsättningen blir en festkväll av sällan skådat slag, sprängfylld av humor, drama, mystik och discohits med stadiga beats. Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med Alcazars fantastiska hitparad. Ta med kollegorna eller kunderna på en julupplevelse och discotripp ni sent ska glömma!

Julen startar 23 november, onsdag – lördag, t.o.m. 17 december.

BSC-julknapp