Start

Vi som arbetar på BSC

Djurgården – AIK

Allsvensk fotboll
 

Allsvensk fotboll

Djurgården – AIK.
Onsdagen den 16 april är det återigen dags för en het match på fantastiska Tele2 Arena. Säsongen 2013 bjöds vi på vårt första riktiga hemmaderby på år och dar och enorm stämning på läktarna. Nu är det snart dags igen.

Ta chansen att se derbyt från arenans allra bästa platser efter att ha avnjutit en högklassig middag på Tele2 Arenas VIP-våning. Självfallet ingår även fika i paus och ett scenprogram med intervjuer innan match.

Derbypaket VIP
– Högklassig middag på Tele2 Arenas VIP-våning. Chefs Table med ett stort utbud av maträtter samt dessertbuffé och kaffe.
– Sittplats på arenans bästa platser på VIP-läktaren.
– Fika i paus.
– Tillgång till egen VIP-bar.

Privat Loge på Tele2 arena
Mer VIP och exklusivt än så här blir det inte på en nordisk fotbollsarena. Det är möjligt att köpa en loge både på match- och säsongsbasis, det finns enbart ett fåtal loger kvar till försäljning. Kontakta BSC för mer information.

Att vara Premiumgäst hos Djurgården Fotboll innebär att du erbjuds det allra bästa, med allt från de bästa platserna på arenan och högklassig service till en fantastisk matupplevelse. Du får även tillgång till intervjuer med spelare, tränare och profiler som ger dig en enorm närhet och inblick – en närhet som bara våra premiumkunder kan förvänta sig.