Start

Vi som arbetar på BSC

ANDREAS CARLSSON

Vi bokar den framgångsrika musikkreatören som föreläsare till ert event!
 

Vi bokar den framgångsrika musikkreatören som föreläsare till ert event!

BSC hjälper er att boka in Andreas Carlsson som föreläsare och inspiratör till ert kundevent eller frukostseminarium. Vi har själva tagit in honom som inspiratör under kundevent och både åhörarna och vi själva blev helt uppslukade av hans framträdande. Vi rekommenderar honom å det varmaste!
Kontakta oss för mer information och bokning.

Andreas succéfyllda bakgrund
Andreas Carlsson är mannen som skrivit låtar åt artister som Katy Perry, Britney Spears, Ricky Martin, N’SYNC, Backstreet Boys, Westlife, Celine Dion och Bon Jovi. Han tillhör den exklusiva skara som vars låtar sålts i fler än 150 miljoner exemplar och han har suttit i juryn för TV-programmen ”Idol” och “X Factor”.

Författare och framgångsrik entreprenör
Mindre känt är att Andreas även är författare, föreläsare och entreprenör. Han har skrivit flera böcker, varav ”Live to Win – Låtarna som skrev mitt liv” har sålts i 100 000 exemplar. Den senaste, ”Från Idé till succé” vänder sig främst till unga människor som vill förverkliga sina drömmar på ett lönsamt sätt. Som entreprenör har Andreas startat ett eget musikförlag och utvecklat flera egna TV-projekt med musiken i centrum. I samarbete med Google, Apple, Ikea och sina kontakter har han skapat en musikutbildning, Academy of Music and Business, med den uttalade ambitionen att göra kreativa människor mer affärsinriktade.

Föreläsningen ”Från idé till succé”
Andreas brinner för att motivera, inspirera och hjälpa andra att lyckas. Samarbete, motivation, inspiration, målfokus och att lyckas är ledord som Andreas föreläser om och faktiskt har använt och lever efter själv. Utifrån sina egna erfarenheter ger multikreatören Andreas Carlsson råd om hur du bygger ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé till näringslivet på ett framgångs­rikt sätt.

Föreläsningen bygger på hans senaste bok men också glimtar från hans liv. Andreas har ett fantastiskt sätt att nå dit han vill som han vill dela med sig av och i sina föreläsningar tar han med åhörarna på en inspirerande och motiverande resa med ledord som driv, ambition, drömmar och handlingskraftighet.