Start

Vi som arbetar på BSC

Anmälningshantering, eventhemsida och inbjudan

Viktig pusselbit i din planering!
 

Viktig pusselbit i din planering!

På ett enkelt sätt skapar vi inbjudan och en webbsida för eventet/ konferensen – och systemet hjälper sedan till med inbjudningar, påminnelser och anmälningshantering. Du har ändå kontroll och kan när som helst hämta ut information och listor över inbjudna och anmälda.

Det blir en stor avlastning för dig som ansvarar för att administrera event och/eller konferenser – dessutom får ni ett professionellt sätt att kommunicera med de inbjudna på. Du avgör själv om inbjudan skall vara exklusiv för en viss målgrupp eller om eventet ska vara öppet att anmäla sig till.

Systemet för anmälningar/eventhemsida/inbjudan
BSC använder sig av sitt egna system ”George” för eventorganisation. Vi lägger en planering på utskicken gemensamt men sedan är det ”George” som ser till att utskicken går ut i rätt tid samt sköter all administration kring anmälan och utskicken. Läs mer om vad som ingår, vilka tillägg som finns samt demo >>

Röststyrd inbjudan
Inbjudan till eventet med automatiska telefonsamtal. Mycket prisvärt som ger det lilla extra till ert event eller konferens. Ni väljer vem som ska läsa in meddelandet som sedan blir inbjudan (t ex VD, konferencier, gästföreläsare).
Läs mer om tjänsten, vilka möjligheter som finns samt provring! >>