Start

Vi som arbetar på BSC

Annika Duckmark

Professionell konferencier/moderator med ett varmt och personligt bemötande.
 

Professionell konferencier/moderator med ett varmt och personligt bemötande.

En rutinerad och professionell konferencier hjälper till att guida deltagare och gäster genom eventet på ett elegant sätt och förgyller tillställningen.

Annika Duckmark har flera års erfarenhet i bagaget och passar till såväl företagsarrangemang som publika tillställningar. Under flera år har vi sett Annika presentera lottodragningen i TV4. Parallellt med detta har hon jobbat som konferencier och modell.

Annika är lätt att ha och göra med, och får lätt kontakt med publiken. Hon är noggrann, spontan, påläst och har glimten i ögat.

REFERENSER:

MODERATOR KISTAMÄSSAN
Annika Duckmark var ansvarig som moderator på ”De mjuka värdenas dag” den 2 april 2014 i samband med Kistamässan.

”Annika är inte bara en av Sveriges trevligaste moderatorer, utan även den mest professionella. Alltid påläst och kunnig, glad och vänlig mot såväl arrangör som gäster och publik. Hon har alltid en välment spontan kommentar samt även mycket lätt att uppfatta föreläsarnas ämne och därigenom med sina listiga frågor kunna hjälpa föreläsaren att förtydliga sitt budskap. Annika Duckmark är världsmästare på att skapa en glad, bra och kreativ stämning.
Detta är skälen till att vi alltid önskar ha Annika som moderator och/eller programledare vid våra evenemang.”
Titti Ström, STIGFRAM

MODERATOR KONGRESS SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG
2-dagars nationell kongress med Riksföreningen för skolsköterskor. Vid årets kongress i Göteborg i maj 2017 så deltog 1570 personer och det var 35 föreläsare med Prins Daniel som inledningstalare.

”Annika Duckmark var moderator för hela kongressen samt hade även ansvar för en egen del av programmet i form av paneldebatt med flera gäster på scenen. Hon har i både påannonsering och avtackning av föreläsare samt i paneldebatten varit nyfiken på föreläsaren och skapat naturliga, bra övergångar mellan olika ämnen. Annika är påläst med ett professionellt men ändå personligt bemötande vilket skapar en lugn stämning och får föreläsarna att känna sig trygga.
Styrelsen, som uppdragsgivare, är väldigt nöjda med Annikas insats och vi kan varmt rekommendera henne för liknande uppdrag framöver. ”
Agnetha Fredrin, Ordförande, Riksföreningen för skolsköterskor

CV / TIDIGARE UPPDRAG
Programledare: Lottodragningen
Konferencier: Retail Awards, Taxi Stockholms 100-års jubileum, Talangtävlingarna Julstjärnan och Stjärnskott, Fröken Sverige Roadshow.
Reklamfilm: Jabu´She hudvårdsprodukter
Annika Duckmark, utsågs till Fröken Sverige 1996 och representerade senare Sverige i Miss Universum i Las Vegas.