Start

Vi som arbetar på BSC

Julfest med boule och middag

En julfest med gemenskap, pastis och boule!
 

En julfest med gemenskap, pastis och boule!

Vi har ett färdigt förslag på julfest med bouleturnering och middag. Aktiviteten ger gott om utrymme för samtal och umgänge med medföljande kunder och kollegor.

Fördrink:
När ni anländer välkomnas ni av kvällens värd/värdinna. Den goda, hemgjorda äppelglöggen, serveras i loungen. Beroende på hur ni bokat så kommer ni antingen att sätta er till bords för att äta eller gå till banorna för att spela boule.

Middag:
Middagen är en blandning av rätter från det franska köket som serveras på en bricka på ert bord där alla delar på maten och äter det som faller dem i smaken. Blandat med anka, tarter, äppelglögg, nybakt bröd och goda ostar!

Boule-spelet:
Boule spelar ni med en instruktör som går igenom boulehistorik, regler, teknik och självklart taktik. Passa på att fråga instruktören efter extra tips, som bra psykningar eller schyssta fusk, eller varför inte deras bästa boulehistoria. Sedan får ni spela en turnering i lag där alla är garanterade minst två matcher. Boulen avslutas med en prisutdelning där vinnarlaget får medaljer.  Extra julklappar till vinnarna finns att köpa i baren, kolla med er instruktör.

Vinnaren:
I fransk boule är det vinnaren som bjuder förloraren och pastis är det enda som gäller. Grumligt utspädd med fem delar vatten och ljuvligt anisdoftande är pastis den självklara sportdrycken. Men vi tycker att boulekänslan går att finna i andra drycker, en kall Kronenbourg, en humlestinn IPA eller till och med i en läsk. Boulekänsla är att må bra.