Start

Vi som arbetar på BSC

BSC kundcase Benidorm

280 personer från fyra länder möts och gör det omöjliga möjligt
 

280 personer från fyra länder möts och gör det omöjliga möjligt

Första dagen

Scenen är satt. Temat för konferensen är Mission Impossible. Lokalen släcks ner. Spänningen stiger. Alla undrar vad som händer. En kvinnlig stråkkvartett i svarta kostymer uppenbarar sig. De framför en suggestiv version av temat på akustiska stränginstrument.

När HR-chefen oväntat gör entré på motorcykel rakt genom väggen når inledningen ett svårslaget crescendo. Maximal effekt. Applåder.

Nu blir det tempoväxling. Efter ett kort informationspass övergår temadagen i aktiviteter. Deltagarna väljer sina själva vad de vill ägna sig åt. Bland valmöjligheterna finns tennis, golf, sightseeing, egen tid vid poolen eller i stan.

Under första kvällen blir vi omfamnade av en musikalisk barbeque. Trubaduren Alexandra Jardvall flygs in enbart för den här middagen. Atmosfären laddas med förväntan och allmän småmysighet. Vi trivs.

Pulsen höjs snabbt när deltagarnas egen bar öppnar. Alexandra följer med och tillsammans skapar vi en magisk stämning.

Andra dagen

Under förmiddagen nästa dag är det konferenser i break-outs. Efter lunchen är det inspirationspass med svensk IT-branschguru. Vi nickar instämmande, men absolut inte av artighet, när gurun talar.

Andra kvällen är det dags för årlig prisutdelningsmiddag. Det är nu det händer. Glitter och glamour. Pampig, högtidlig lokal. Takhöjd som i kyrkan och spektakulär ljussättning. Vita linnedukar, ljus på bord, och pooler som glittrar utanför fönster – stora nog att svälja halva Benidorm.

Stråkkvartetten är tillbaka. Men i hårdare skepnad. Middag, prisutdelning, stråkar och så Alexandra. Stråkarna jobbar effektivt. Går igång på rockklassiker. Kyrktaket nästan lyfter.

Efter middag och prisutdelning öppnar nattklubben. Där vänder en av Spaniens bästa kvinnliga DJ:s skivor till långt in på natten. Vi vill aldrig sluta dansa. Just nu vill vi aldrig åka hem. En flyktig bit av evigheten är vår.

Intresserad av detta upplägg?
Skicka en förfrågan direkt