Start

Vi som arbetar på BSC

Budapest

Kickoff i en av Europas vackraste och livligaste huvudstäder
 

Kickoff i en av Europas vackraste och livligaste huvudstäder

Budapest förvånar. Stan är egentligen omotiverat stor för ett så pass litet land som Ungern. Budapest är en imperiestad, en mångmiljonbrusande metropol, ja kort och kort, en av Europas vackraste och livligaste huvudstäder.

En plats för livsnjutare, en stad av Tokajvin och bakelser, av opera, stråkar, konst och överdådiga hälsobad. Testa kontinentens vackraste termalbad. Beställ in en kopp kaffe på någon av utomhuskaféerna vid Lizt Ferenc ter. Eller shoppa loss längs Vaci utca.

Vårt programförslag – kickoff i Budapest

DAG 1

Vid ankomst i Budapest möts gruppen av guide och transfer för att ta er till hotellet. Ni checkas in på hotellet och sen är det dags att mötas upp i konferensrummet för att ägna eftermiddagen åt jobb.
Middagen serveras på restaurangen Spoon the Boat. Ja precis, restaurangen ligger på en båt i floden Donau. Förutom en otrolig utsikt så serveras det vällagade ungerska och internationella rätter.

DAG 2

Frukost
Konferens
Lunch
Dags för aktivitet!

BSC-Budapest3

Aktivitetsförslag 1 – Lake Lupa
Eftersom Ungern inte har någon havskust, och under sommaren har väldigt höga temperaturer, så har dom byggt en hel badanläggning vid sjön Lupa. Kristallklart vatten, vit sandstrand, palmer, lounger, paraplydrinkar bara 20–30 minuter från centrala Budapest men det känns som St Tropez.
Stranden är uppdelad i olika delar. Bay Beach som är för besökare med lite mindre budget, och Premium Beach är lite dyrare och mer exklusivt. Man kan även hyra en hel sektion av stranden om man vill ha det ännu mer lyxigt. Vissa trivs mer att ligga i solstolen och läsa en bok, medan andra hellre vill sysselsätta sig med någon aktivitet. Här kan du spela vollyboll, fotboll, paddla kajak eller kanot, paddelsurfing, dyka, åka wakeboard, få thaimassage eller ta en klass i SUP yoga.

Aktivitetsförslag 2 – Sightseeing på MonsterRollers
Upplev Budapest från en annan vinkel. Med MonterRollers som är eldrivna cyklar, med handgas och handbroms. Så det är bara köra på och njuta av åkturen genom staden. Turen går att skräddarsy efter önskemål, men annars finns det en rutt som rekommenderas om man vill se dom mest kända sevärdheterna – Parlamentet, St. Stefansbasilikan, Slottet på Budasidan, Széchnyi termalbad, Hjältarnas torg och den nog mest kända bron ”Kedjebron”. Turen tar ungefär 3 timmar, så när detta upplevts så är det lunchdags. Lunchen serveras på restaurang First Strudel House som serverar den bästa strudeln i stan samt typiska ungerska rätter.

BSC-Budapest-Cyrano

Väl tillbaka på hotellet ses ni i konferensrummet och jobbar resten av eftermiddagen.

Denna kväll äts middagen på restaurang Cyrano som är listad i Guide Michelin 2016. Restaurang Cyrano har välkomnat och underhållit gäster sen 1993 med filosofin ”tradition och konstant utveckling”. Vilket dom menar med att nutidens kök är lika viktigt som smakerna från det traditionella ungerska köket. Personalen här är uppmärksamma, kunniga och besvarar enkelt gästers frågor kring allergier och dieter.

BSC-Budapest2

DAG 3

Frukost
Utcheck
Avresa

PRIS FÖR UPPLÄGGET

Kontakta oss med antal resenärer och ungefärligt datum så återkommer vi med priser och fler detaljer! Upplägget kan naturligtvis anpassas efter era önskemål.