Start

Vi som arbetar på BSC

Champions League

TV-dinner modell större med Sladjan Osmanagic.
 

TV-dinner modell större med Sladjan Osmanagic.

Vi har skapat ett unikt event som integrerar de trevliga komponenterna: den bästa fotbollen, godaste maten och skönaste stämningen. Vi erbjuder ett upplägg som skapar en trivsam TV-dinner modell större, men ändå med intimitet som skapar en känsla av att varit med om något exklusivt.

Världens bästa fotboll med de bästa spelarna och lagen huserar i Champions League. Det är turneringen alla spelare helst vill vinna, självklart också vår egen Zlatan. Följ Ibras jakt på pokalen han drömmer om, tillsammans med oss.

Förslag på upplägg:
I en härlig hotelllounge står maten redo. Den är tillagad med de bästa råvarorna och av de främsta kockarna. Ölen står på kylning och några förträffliga flaskor vin står på luftning. Vår ciceron Sladjan Osmanagic satt som expert i Champions League studion under tre år. Tillsammans med komikern och fotbollsfantasten, Martin Soneby, leder de denna ovanliga TV-kväll för dig och ditt företag.

Vi erbjuder total service, stor kunskap i ämnet fotboll och TV, vi ger er historiska och aktuella förutsättningar inför matchen. Ni får de bästa anekdoterna (de som förbjuds i TV) om de största spelarna. Vi vill skapa en trivsam TV-dinner modell större, men ändå med intimitet som skapar en känsla av att varit med om något exklusivt.

Vi jobbar också men noggrann research på företaget, främst på de i chefsposition, så vi kan bjuda på lite mervärden som t ex för bolaget specialskrivna monologer och skämt.

Man kan om man vill även addera en tävling där vinsten t ex kan vara ett presentkort, en övernattning eller något annat kul för att ge kvällen lite extra.