Start

Vi som arbetar på BSC

Evenemang på Drottningholms Slottsteater

Stämningsfulla salonger. Musikalisk underhållning eller spännande visningar.
 

Stämningsfulla salonger. Musikalisk underhållning eller spännande visningar.

Drottningholms Slottsteater fyller 250 år – och öppnar för skräddarsydda företagsevenemang.

Underhållning med middag eller mingel i helt unika miljöer. Teaterhuset ser likadant ut idag som på Gustav III:s tid och här finns stämningsfulla salonger som passar för små grupper såväl som stora sällskap. Allt med den speciella doft av 1700-tal som kommer sig av att miljöerna är i original och väl omhändertagna.

Lyssna på musik, upplev opera eller teater, i teatersalongen med plats för 450 personer eller i ett mindre rum. Drottningholmsteatern har en orkester som spelar på tidstypiska barockinstrument och ett brett nätverk av Sveriges bästa sångare och skådespelare som gör evenemanget till en speciell upplevelse.

Frukost, lunch eller middag. Vi tar in mat efter önskemål och dukar upp i Gustav III:s frukostsalong med tio meter i takhöjd eller i en mer intim salong.

En guidad visning av teatern är en rolig introduktion till husets spännande historia. Visningar finns med olika teman, kanske lockar en spökvisning, en tapetvisning eller en Bellmanvisning med egen trubadur.

Drottningholmsteatern är ett världsarv enligt Unesco och en av Sveriges stora kulturskatter. En utflykt hit uppskattas av svenska såväl som internationella gäster.