Start

Vi som arbetar på BSC

Fantastisk eventbåt med relax

Mingel-, charter- och bastubåt.
 

Mingel-, charter- och bastubåt.

Denna fantastiska eventbåt med relaxavdelning ger en maritim upplevelse med en inramning ni aldrig upplevt tidigare. Kryssa i vackra Stockholm – eller ligg kvar vid kaj.

Sommarfest, mingel och afterworks
Med sitt centrala läge i Stockholm så passar båten utmärkt för sommarfester, kundträffar med mingel och afterworks. Ni äger verkligen gästerna för en stund när ni kastar loss och lämnar kaj. Vi har förslag på upplägg för sommarfesten, men här har ni också en stor flexibilitet vad gäller att möta era specifika önskemål. Likaså vad det gäller att kryssa i innerstan eller ligga kvar vid kaj.

Kryssa eller ligg kvar vid kaj
Ligg kvar vid kaj och njut av vackra Östermalm, Djurgården och Skeppsholmen – eller lämna kaj och kryssa ut i världens vackraste skärgård eller efter kajerna i Stockholms stad. En fantastisk upplevelse som vi önskar alla fick uppleva.

Möten och konferenser ombord
Att hålla konferensen, kick-offen eller kundeventet ombord ger flera av era sinnen stimulans samtidigt som närheten till vatten har en lugnade effekt och ökar kreativiteten. Bara vetskapen att det inte går att dra vidare i den hektiska vardagen förrän ni är åter i hamn har en starkt positiv påverkan på gästerna – de får ett helt annat lugn och närvaro. En 55-tums HD-TV till vilken du kan koppla både PC och Mac (via Apple TV) för att visa dina presentationer.

När ni konfererat klart
På nedre däck är det skönt att hänga en soliga dag, här kan även välkomstdryck serveras och buffé dukas upp. Det är även på nedre däck som du kan erbjuda dina gäster att basta och bada i tunna – vad kan väl vara mer avslappnande än att oavsett årstid sjunka ner i det uppvärmda vattnet och sen gå vidare till bastun? Om vädret tillåter kan ni även ankra för ett dopp i havet eller Mälaren.

Mer om eventbåten
Båten kan beskrivas som ett eventhus på vattnet med två plan. I matsalen på övre plan sitter 28 personer och äter med en fantastisk utsikt! På nedervåningen finns den härliga relaxavdelningen med bastu, badtunna, utebar och mysig lounge. Via ett Bose/Sonos-system finns ett förstklassigt ljud och du kan hämta in din egen Spotify-lista för att få precis den musik du själv önskar under ditt event.