Start

Vi som arbetar på BSC

Exklusiv ”ruin” med vidunderlig utsikt

För ledningskonferensen eller ett exklusivt boende.
 

För ledningskonferensen eller ett exklusivt boende.

I början av juni 2017 så öppnas en exklusiv anläggning belägen vid Stockholms inlopp. Kombinationen av den vackra naturen tillsammans med fastighetens arkitektur gör detta till något enastående.

NORDISK VINTERRESA
Nu när kylan kryper på så kommer här ett varmt och glatt förslag – en exklusiv, kulinarisk vinterresa med båt från Stockholm city följt av en sexrättersmeny uppe i Ruinen. Skynda skynda, de tar endast ett sällskap per dag! Sällskap på 8 till 22 personer. Kontakta oss för mer info och lediga datum!

Ruinen_8_400x274
OM ANLÄGGNINGEN
Belägen högt ovanför havet erbjuder anläggning en magnifik utsikt. Här finns samlingslokal om 180 kvm med 4 sovrum, 2 badrum, bastu, kombinerat mat- och konferenssal. Uppe på taket en stor terrass med hänförande utsikt. Stort öppet altandäck, courtyard, om 120 kvm placerad i tegelruinen med utomhusbar, komplett ljudanläggning samt en uppvärmd swimmingpool. Tomten är omringad av höga stenmurar och är helt insynsskyddad. Tillgången till avskildhet och nära förbindelser till innerstan, via båt eller bil, gör platsen unik.

Ruinen_3_400x274
KONFERENS OCH MÖTEN
BSC hjälper er med att arrangera möten och konferenser här. Visionen är att möta krav på integritet och exklusivitet.

Möten och konferenser bokas för dag- eller kvällstid. Lämpligt antal deltagare är upp till 12 personer. Exempel på lämpliga aktiviteter är styrelsemöten, ledningsgruppsmöten eller kick-offer.
Kvällstid lämpar sig anläggningen för tex champagne-, vinprovning eller företagsmiddagar.

– Presentationsutrustning finns tillgänglig (whiteboard, projektor, ljudsystem).
– I lokalen (totalt 180 kvm) finns konferensbord för 12 personer samt soffgrupp.
– På takaltanerna (ca 100 kvm) finns en större soffgrupp – loungeyta samt separat solterrass.
– I tegelruinen (Courtyard om 120 kvm) finns grillmöjligheter och bar. Två stora ståbord samt ett matbord för 10 personer.

Ruinen_4_400x274
REKREATION / ÖVERNATTNING
Exklusiv övernattningsmöjlighet för max 8 personer. Unikt alternativ för stadsbor eller utlandsgäster. Lämpar sig utmärkt för 1 familj (eller 2 mindre familjer) för en weekend eller vecka.
4 sovrum, vardera med en dubbelsäng (1 st. 160 cm, 3 st. 140 cm). Två badrum varav det större med bastu. Tillgång till fullt utrustat kök och tvättmöjligheter.

Ruinen_5_400x274
FESTER / EVENEMANG
Anläggningen är tänkt att ”ibland” upplåtas till evenemang. Lämpligt antal deltagare är upp till 80 personer (dock ej sittande gäster om inte bord och stolar beställes extra).

– I lokalen (totalt 180 kvm) finns ett matbord för 12 personer samt soffgrupp.
– På takaltanen (100 kvm) finns större soffgrupp – möjligheter till mindre live band.
– I tegelruinen (Courtyard 120 kvm) finns grillmöjligheter och bar. Två stora ståbord samt matbord för 10 personer. Perfekt för mindre live band/dans.
– Seriös ljudanläggning i lokalen samt utomhus i hela Röda Ruinen.

Ruinen_7_400x274
ATT TA SIG HIT
Från centrala Stockholm tar det endast 20 minuter med bil. Waxholmsbolagets båtar tar dig hit från Strömkajen och Slussen. Möjlighet för på och avstigning med egen eller chartrad båt finns nere på stranden.