Start

Vi som arbetar på BSC

Familjedagar och barnvänligt

Djurparker, tivoli, lantgårdar och bio till exempel.
 

Djurparker, tivoli, lantgårdar och bio till exempel.

Anordna en familjedag och bjud in kunder och deras familjer, låt ert budskap förmedlas i en avslappnad och positiv miljö. I denna tidspressade värld så är det ett bra tillfälle för era kunder att förena nytta med nöje tillsammans med ert företag och sina familjer.

Vi ser till att det blir enkelt att genomföra!
Vi på BSC hjälper ert företag med hela arrangemanget och tillsammans med er och våra samarbetspartners så ser vi till att genomförandet och eventet blir på det sätt ni önskar.

Ni får stöd från oss hela vägen, från att hitta rätt upplägg och känsla just för er grupp till genomförandet på plats. Vi avlastar er, säkerställer och håller i hela arrangemanget. Så att ni kan ägna er åt kunderna!

Kontakta oss!
Kontakta oss via mail bokningen@bsc.se, den gröna knappen eller tel 08-702 00 70 och vi återkommer med kreativa förslag.

INSPIRATION

Det här är några förslag från oss, men vi tar gärna fram flera beroende på era önskemål och förutsättningar.

TIVOLI
Flera riktigt bra tivoli-alternativ finns runt om i Sverige, kontakta oss för fler förslag.
Gröna Lund – Äg hela tivolit eller delar av det. Hyr Gröna Lund för en dag eller för två timmar. Från 300 upp till 8.000 personer. Läs mer om Gröna Lund

LANTGÅRDAR
Genuint, bra grundvärden och oftast fina, stora potentiella ytor. Kontakta oss för fler förslag runt om i Sverige.
Siggesta Gård – På gården finns mängder av aktiviteter för den lekfulle – äventyrsgolf, fotbollsgolf, skogshinderbanan, boulebanor och ponny-ridning är uppskattade inslag. Eller varför inte ställa till med riktig old school logfest – här finns möjligheten! Läs mer om Siggesta Gård

DJURPARKER
Runt om i Sverige finns flertalet djurparker i olika storlekar och inriktningar. Kontakta oss för förslag.
Skansen – Kan det bli mer genuint och tryggt? På Skansen är möjligheterna många till en härlig familjedag. Läs mer om Skansen
Kolmården – Djurpark, SPA, Delfinarium och Vildmarkshotellet. Nyhet – en galet hög bergodalbana i trä! Läs mer om Kolmården

BIO
Kör en bio-turné med ert företag runt om i Sverige. Sätt ett koncept för inbjudan, presentation och intro på plats innan filmstart och uppföljning – effektivt sätt att nå ut personligen till många. Vi på BSC hjälper er!
Vip-bio i Stockholm – Hyr en föreställning, hyr en hel biograf eller bjud in till VIP-salongen! Läs mer om bio i Stockholm

MUSIKAL OCH SHOW
Abonnera en hel föreställning – eller en del av den. Arenan, inramningen och servicen på plats är redan där – ert företag äger allt för en kväll.
Aktuella föreställningar - Se vilka aktuella föreställningar det finns att välja på genom att klicka här eller kontakta oss för information om kommande föreställningar.

MINIGOLF
Minigolfen är het igen – nu med en lite annan inramning av trevlig miljö, hög service, mat och dryck – och gärna inomhus! Det finns flera banor att välja mellan, och under 2017 öppnar en helt ny anläggning i Stockholm som vi ännu inte ens har text om – kontakta oss för mer info.
Minigolf i Stockholm - Ett exempel på en minigolfanläggning utöver det vanliga i Stockholm. Nära T-bana. Restaurang och bar. Läs mer om denna minigolfanläggning

MUSEUM
Museum är inte ”tråkiga” längre – det finns flera fantastiskt bra museum som har rum både för barn och plats för mingel och förtäring. Snygga eventlokaler och senaste tekniska lösnigarna. Vi på BSC hjälper er att hitta rätt i musei-djungeln!

”BARNHUS”
Det finns många ställen inriktade främst dagtid på barn – aktivitetshus och lekanläggningar som till exempel Junibacken mfl. Dessa ställen kan hyras av företag för en familjedag – antingen heldag, del av dag eller senare på kvällen. Vi på BSC har många fler förslag och hjälper er gärna!