Start

Vi som arbetar på BSC

Färöarna – en upplevelse för livet!

Destinationen som trumfar de flesta.
 

Destinationen som trumfar de flesta.

Välkommen till ett av Europas största nationalparker, endast 3 timmar från Stockholm. Fantastisk natur, häftiga aktiviteter, gourmetmiddagar och faciliteter för alla smaker.

FRAMRÖSTAT SOM BÄSTA RESETIPSET
Visste du att omvärlden har valt Färöarna till det bästa resetipset 2015?
Varje år blir det allt svårare att välja vart resan ska gå till. När ni väljer Färöarna trumfar ni garanterat de flesta och ge era anställda eller kunder ett minne för livet.
 
GEOGRAFI
Färöarna är en samling av arton små öar i Nordatlanten, placerat mittemellan Norge och Island samt norr om Skottland. Med en befolkning på cirka femtio tusen är det fortfarande ett blomstrande och hektiskt samhälle. Färöarna har ungefär 100 mil kust och oavsett vart på ön ni befinner er är ni aldrig mer än en kilometer eller två från havet.

FÅREN HAR FÖRTUR
Färöarna har vulkaniskt ursprung, och kustlandskapet är på sina ställen mycket spektakulärt med höga branter och smala fjordar. Öarna är sammankopplade via broar, tunnlar och färjor. På öarna går fåren lösa i princip överallt så bilisterna måste köra försiktigt. Fåren har förtur och den som kör på ett får kan räkna med dyra böter.

RESRUTT
Att ta sig runt är enkelt och transfers tar aldrig lång tid! Endast 3 timmar från Stockholm. Hit flyger man bästa via Oslo.