Start

Vi som arbetar på BSC

Fest i unikt skärgårdshus

Företagsfest på första parkett!
 

Företagsfest på första parkett!

Ibland når vågornas stänk ända fram till det gulputsade sekelskifteshuset, som ligger strax innan Skurusundet i Stockholm. Här ingår lyxen att vara de enda gästerna, endast ett sällskap åt gången – för att det blir bäst så, något utöver det vanliga.

För upplevelsens skull rekommenderar vi den långsamma sjövägen hit, den tar ungefär en halvtimme från Nybrokajen i Stockholm.

Sekelskifteshus_lounge_BSC_650x450
SOMMARFESTER
Fördrink, snittar och snacks på gräsmattan (kanske ett parti kubb, för den som vill). Middagen serveras en trappa upp och menyn kan bestå av allt från en enkel och god grillbuffé till en femrätters middag med guldkant. Ni avslutar kvällen på dansgolvet med DJ eller levande musik fram till kl 01.00 (kan förlängas till 03.00 för partysugna grupper..) Lockar storstaden mer så ordnar vi en båt som tar er tillbaka till Nybroviken så kan festen fortsätta kring Stureplan tills solen går upp.

Sekelskifteshus_dukning_BSC_650x450
MATLAGNINGSAKTIVITETEN ”MASTERCHEF”
Masterchef är en lagtävling där resultatet blir en tre- eller fyrarätters middag, som ni lagar, presenterar och serverar era kollegor. Smak, uppläggning, presentation – varje detalj har betydelse när vinnarlaget ska koras i slutet av kvällen. De duktiga kockarna – som själva kammat hem en och annan prestigefull guldmedalj – agerar coacher och domare.

KULINARISK FEMKAMP
Ett lättsamt matlagningsevent där man under drygt en timme tävlar mot sin kollegor i olika matrelaterade deltävlingar, passar perfekt för att rensa huvudet efter en heldagskonferens/arbetsdag och snabbt få upp stämningen i gruppen innan kvällens middag. Varje gren är en sinnlig upplevelse, det kan vara allt från ostronöppning på tid till ost-, vin- eller spritprovning. Kökserfarenhet och matkunskap tar er en bit på vägen – men en gnutta tur behövs också.

Företagsfest Stockholms skärgård

** JULFESTER **

Njut av vällagad julmat i skärgårdsmiljö. Julbord, julmiddag eller kanske en julmatlagning? Här finns några olika sätt att fira vinterns stora högtid på.
Julmatsfilosofin här bygger på kvalitet och känsla framför kvantitet, så det kanske inte är fullt så många rätter och variationer av allt på julbordet, men det som är med är noga utvalt och har ägnats desto mer kärlek istället. Vi tror att ni kommer att uppskatta det!
Här välkomnas bara ett sällskap åt gången, vilket betyder att ni har de rymliga lokalerna helt för er själva. Efter middagen öppnas baren & dansgolvet på nedre plan – om ni önskar kan vi ordna en DJ eller levande musik.

BOKNING OCH FÖRSLAG
Kontakta oss med önskat datum, antal och önskemål – så hjälper vi er med förslag på upplägg, inramning, mat och dryck.

BSC-julknapp