Start

Vi som arbetar på BSC

Fiskeaktiviteter

Naturligt spännande!
 

Naturligt spännande!

”För när storfiskarn talar om hur stora fiskar han får, ja, då så skarvar han som han vill, då räcker armarna inte till.” Fiske är en rolig aktivitet för grupper, som teambuilding, kundaktivitet eller för besökare från utlandet.

Vi hjälper er med fiskeaktiviteten!
Vi på BSC hjälper er hela vägen, från att hitta rätt fiskeaktivitet just för er grupp till att genomförandet fungerar. Vi avlastar er, säkerställer och håller i hela eventet.

Sportfiske med guide i Stockholms skärgård.
Ett alternativ till den traditionella kick-offen eller som en del av er konferens. Att få lära mer om fisket tillsammans med en fiskeguide gör fisket både roligare och spännande, och ni färdas på ett säkert och bekvämt sätt i topputrustade båtar och givetvis med bästa kvalitén på all utrustning och den senaste tekniken. Välj mellan spinn- och flugfiske, jerk eller vertikalfiske efter gädda, gös, abborre och havsöring. Avsluta dagen med bastu och middag på någon mysig skärgårdskrog.

After work-fiske – populärt upplägg!
Detta är den populäraste formen av fiskektivitet för grupper! Arbeta en halvdag på kontoret och styr sedan kosan ut i skärgården med ett par timmars sportfiske under sen eftermiddag och tidig kväll. T ex hämtas ni upp på Strandvägen och transporteras ut till fiskeplatserna som tar ca 25 minuter. Fiska ett par timmar och avsluta med bastu och middag på någon skärgårdskrog, innan ni körs tillbaka till stan igen.

Fiska mitt i stan/City-fiske.
Det finns många fina platser bara minuter från citykärnan som under åren gett roliga fångster. Gädda, abborre och havsöring är det som fångas på kroken och sen varsamt returneras igen när ni fiskar runt stan. Många kombinerar detta med en rundtur på vattnet och får se vår stad från dess finaste sida. En perfekt aktivitet om du har besök från utlandet. Hel- eller halvdags fiske.

Fiske- och skyttekampen.
Kombinera land och hav. Ena gänget fiskar andra kör skyttekampen, sedan byte.
Fisket är en perfekt och rolig aktivitet som verkligen är teambuildande och att få åka ut en stund på havets blå upplever många som mycket stimulerande. Skytte är både kul och spännande som kräver sin precision, adrenalinet får sig en kick. Aktivitetsbanan består av 5 olika skytteaktiviteter; blåsrör, bågskytte, luftgevär, pistol och slangbella. Fika ingår och aktiviteten guidas av mycket erfarna instruktörer.