Start

Vi som arbetar på BSC

Flyg i vindtunnel

Testa era vingar!
 

Testa era vingar!

Vad svetsar samman en grupp bättre än att gemensamt utsätta sig – och klara – en utmaning av något slag? Ta med jobbarkompisarna på en oförglömlig upplevelse där ni får testa era vingar och sväva fritt i en ny och unik vindtunnel, och tillsammans avslutar ni med en god middag där samtalsämnet är givet. Perfekt för exempelvis kick-off eller teambuildingen.

Mer om vindtunneln
Vem har inte drömt om att flyga – gör en ”bodyflight”! En kul och spännande aktivitet där du får känna på hur det är att flyga din kropp. Du flyger på en luftstråle i en glaskammare som simulerar fartvinden i ett fallskärmshopp i fritt fall. Känslan är den samma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö. Flygtunneln simulerar frifallshastigheter på upp till 300km/h, men som förstagångsflygare flyger man på hastigheter kring 200km/h.

Allt det här ingår i flygaktiviteten
All nödvändig utrustning, professionell instruktör, säkerhetsgenomgång, flyglektion (beroende på beställt paket), feedback från instruktören efter flygningen och försäkring till samtliga deltagare.

Se när vi på BSC testade att flyga!
Se bilderna när vi på BSC testade att flyga i vindtunneln (Facebook)