Start

Vi som arbetar på BSC

Formel 1

Upplev vrålet, kraften och stämningen på plats!
 

Upplev vrålet, kraften och stämningen på plats!

Formel 1 erbjuder klassiska och fartfyllda lopp under hela året! Klassiker som Spanien GP, Monacos GP och Budapest GP är några av de mest prestigefyllda loppen.

Drömresa
Bjud med dina bästa kunder till en oförglömlig upplevelse eller ha resan som ett mål för att motivera medarbetarna. För den motorintresserade är det en dröm som besannas. Upplev vrålet, kraften och stämningen på plats! Har man en gång haft förmånen att uppleva ett race i Formula-1 så glömmer man aldrig denna hisnande fartupplevelse.

Bokning och priser
Vi erbjuder paket till F1-tävlingar över hela världen. Resan kan kombineras med konferenser, aktiviteter, restaurangbesök, guider etc! Kontakta oss med info om er grupp, antal personer och önskat lopp så återkommer vi med förslag och priser. Du kan till och med preliminärboka via oss – och ta beslutet något senare.

FORMEL 1 LOPP 2018
25 mars: Australien – Melbourne
08 april: Bahrain – Bahrain
15 april: Kina – Shanghai
29 april: Azerbajdzjan – Baku
13 maj: Spanien – Barcelona
27 maj: Monaco – Monte Carlo
10 juni: Kanada – Montreal
24 juni: Frankrike – Le Castellet
1 juli: Österrike – Spielberg
8 juli: Storbritannien – Silverstone
22 juli: Tyskland – Hockenheim
29 juli: Ungern – Budapest
26 augusti: Belgien – Spa-Francorchamps
2 september: Italien – Monza
16 sept: Singapore – Singapore
30 september: Ryssland – Sotji
7 oktober: Japan – Suzuka
21 oktober: USA – Austin (inte bekräftat än)
28 okt: Mexiko – Mexico City
11 november: Brasilien – São Paulo
25 november: Förenade Arabemiraten – Abu Dhabi

EXEMPEL PÅ UPPLÄGG FÖR SPANIENS GRAND PRIX:
Circuit de Catalunya är Fernando Alonsos hemmabana och Spaniens GP är ett av de populäraste Formel 1 racen. Det brukar vara en härlig stämning på loppet och tryck på banan och på läktaren. Barcelona som stad erbjuder mycket mera än Grand Prix – att ströva omkring på huvudgatan Las Ramblas är bara det ett minne för livet. Boende centralt och buss till banan både lördag och söndag.
– Fredag 11/5: Avresa från Stockholm/Arlanda till Barcelona. Ankomst Barcelona, efter pass- och tullkontroll möter transferguide upp och buss till ert hotell för incheckning.
– Lördag 12/5: Frukost. Buss till Formula 1 banan. Träning inför Spaniens Grand Prix (läktare J). Buss tillbaka till hotellet efter tidsträningens slut.
– Söndag 13/5: Frukost. Buss till Formula 1 banan. SPANIENS GRAND PRIX (läktare J). Buss tillbaka till hotellet efter loppets slut.
– Måndag 14/5: Frukost. Buss till flygplatsen. Avresa hem till Stockholm/Arlanda.