Start

Vi som arbetar på BSC

Fotografiska

Som gjort för fester, events och produktlanseringar.
 

Som gjort för fester, events och produktlanseringar.

Miljön på Fotografiska är avskalad men stilren – här finns rymden, ljuset, ytorna, utsikten och tekniken. Lägg därtill den vackra byggnaden, det centrala läget nära Slussen och den egna bryggan för båttransporter så inser man att möjligheterna är många och stora.

Events
Lokalerna bjuder på en storslagen och unik utsikt över Stockholm och med ytor för galor, middagar, konferenser och produktlanseringar. Ska du göra ett stort event så finns här lokalen för dig. Lokalerna lämpar sig också för stora kick-offer, modevisningar, mini-mässor, mm.

Fest och middag
Upplev en fest eller middag på Fotografiska, stjärnkocken Paul Svensson är ansvarig för köket. Du inleder kvällen med en fördrink under de vackra träbjälkarna i Galleriet för att sedan avnjuta en tre rätters middag i Matsalen. Genom de stora panoramafönster ser du båtarna glida förbi Stockholms inlopp medan solen går ner över Gamla stan.

Eventlokalerna
Följande lokaler finns tillgängliga:
– 500 personer mingel, 405 kvm
– 300 personer mingel, 380 kvm
– 200 personer, 320 kvm
– 100 personer mingel, 110 kvm

Senaste tekniken: Watchout-installation
Under 2012 installerades en permanent Watchout-installation i en av eventlokalerna. Det betyder att ni kan använda väggarna för era budskap – filmer, bilder, presentationer – bara fantasin sätter stopp. Bara ett knapptryck bort ändras lokalen till en karibisk solvarm strand eller franska alptoppar med snöiga backar. Detta ger möjlighet till en fantastisk vy av Stockholm både genom fönsterna och på väggarna. Ni använder färdiga bakgrunder eller skapar egna.
Denna Watchout-installation behöver upplevas på plats – det är fantastiskt! Vi visar gärna lokalerna för dig på en tid som passar dig, se nedan under rubriken ”Lunch”.

Små och stora konferenser
Läs mer om konferensrum på Fotografiska…

Julen på Fotografiska
Superpopulära julmiddagen hos Fotografiska lär bli lika stor succé i år. Kontakta oss redan nu för önskemål om datum för Fotografiska! Mer info om julmiddagen inom kort.

Aktiviteter
Rama in ditt event med en guidad visning av utställningarna, en kort föreläsning om aktuella fotografer eller en föreläsning om visuell kommunikation.
Det unika läget centralt på Stadsgårdskajen med egen brygga, skapar dessutom möjligheter till sjönära aktiviteter och/eller båttransporter.

BSC och Fotografiska
Vi på BSC kan stolt presentera vår nya samarbetspartner Fotografiska. Tillsammans kan vi hjälpa företag att få sina evenemang, events och konferenser i en spännande och modern miljö, med inslag av det kulturella om man önskar.

Vi ses på lunch på Fotografiska!
Vi ses gärna över en lunch på Fotografiska för att visa lokalerna och diskutera kring era önskemål. Maila Kerstin Öhman på kerstin@bsc.se så bestämmer vi ett datum och en tid!