Start

Vi som arbetar på BSC

Ett franskt medeltida drömslott

Denna pärla finns endast 45 min från Paris.
 

Denna pärla finns endast 45 min från Paris.

Här hittar du precis det du tänker ska finnas i ett välbevarat slott på franska landsbygden. Stora som små salar, sviter, teater, vallgravar, takterrass, kapell, pool och spa, magisk och enorm trädgård, och sjöar. Dolda dörröppningar, hemliga passager och rum, vinkällare, och medeltida fängelseceller.

The-Moat-640x480
Genom att anläggningen ligger på den tysta landsbygden, så blir den här platsen perfekt för möten. En konferens, affärsmöte, företagsevenemang eller en sammankomst kombinerat med god mat, spa och avkoppling i en magisk miljö.

Vill ni uppleva det här?

Kontakta oss genom den gröna Förfrågan-knappen så får ni vårt förslag för hela upplägget, inklusive flyg, transporter och innehållet för er vistelse på slottet. Vi sätter även program och aktiviteter, och hjälper er med inbjudningarna – om ni önskar.

Möten och events

Salle-de-fetes-30-seats-640x480
Banketthallen
1304 byggdes banketthallen, som har en majestätisk inredning med spektakulära dimensioner och stora väggmålningar. Här känner man sig som en riktig kunglighet. Som mest tar lokalen 150 sittande gäster. Men stående får det såklart plats fler.

Teatern
Det finns en vacker teater på slottet, som är inklädd i blå sammet från topp till tå. Teatern består av två våningar med 24 lyxiga sittplatser. Den är fullt utrustad för både konserter och mindre uppträdanden, med anslutning till loger backstage.

Det finns tillgång till projektor i HD-upplösning med filmduk och THX ljudanläggning, så man kan även använda teatern som en lyxigare biosalong om man vill.

Mat och dryck
Restaurangen drivs av kocken Aymeric Dreux och hans team, som fått en Michelin utmärkelse.

Rum och service
Som maxantal kan 50 personer övernatta samtidigt i slottet. Alla rum har Apple TV och Wifi.

Den största sviten tar upp nästan en hel vinge av slottet. Sviten har en egen hiss, salonger, öppen spis, bibliotek och en egen våning med garderob.

Om man vill känna sig ännu mer kunglig så finns det personal på slottet som till exempel butler, rumservice, kock, säkerhetsvakter och vaktmästare.

På angläggningen har tillgång till två bibliotek, biljardbord, bastu, tennisbana, olika sällskapsspel, eller om du känner för att åka på en liten utflykt så ligger det en golfbana nära slottet.

Spa-nuit-640x480
Spa
En 1800-tals byggnad tillägnad till avkoppling. Här kan du ta en simtur i den 25 meter långa, uppvärmda inomhuspoolen. Taket är byggt av glas, och väggarna består av stora fönsterpartier, vilket ger känslan av att man i princip är utomhus. Du har tillgång till gym, hamamspa och 6 stycken behandlingsrum där du kan få exempelvis en avkopplande massage, eller andra spabehandlingar.
I anslutning till poolen ligger ett oriental te-rum, en exotisk trädgård och ett meditationsrum.