Start

Vi som arbetar på BSC

Gastronomi-kampen, vilket lag vinner?

Gruppaktivitet med fyra grenar. Mobil aktivitet.
 

Gruppaktivitet med fyra grenar. Mobil aktivitet.

Utmana varandra i en rolig 4-kamp med kök och matlagning i fokus. Har ni en inre kock som vill komma ut? Är ni kanske kontorets snabbaste vispare? Kämpa tillsammans med kollegerna i en kamp om kökets ära!

Grenar:
Brickstafett – Att duka av ett bord och slingra sig fram är kanske inte så lätt som det ser ut. Här skall ni lyckas ta er igenom hinderbanan med brickan intakt. Ju bättre ni lyckas desto mer poäng kommer ni att få.
Hispa Vispa – Här gäller det för laget att vispa upp grädden så fort som ni bara kan! Vågar ni kanske till och med göra det berömda gräddtricket?
Smakar det inte lite…? – Hur bra är ni på att känna igen smaker och dofter? Här kommer ni att utsättas för ett rafflande smak- och dofttest för att se om ni kan identifiera de mystiska ingredienserna. Är det någon smakskillnad på curry och mejram?
Även en blind höna – Känsel är ett nog så viktigt sinne! Här skall ni lyckas känna igen frukterna och grönsakerna ni får framför er. Har ni kunskapen att klämma rätt? Och kan ni göra det i blindo?

Genomförande:
Mindre lag om fyra till fem deltagare per lag. Lagen kommer under cirka en timmes tid att cirkulera runt på de fyra kulinariska stationerna och utmana varandra. När alla lagen har passerat alla stationerna kommer vi att kunna utse det bästa laget. Tidsåtgång: 60 minuter.

Mobil aktivitet:
Denna aktivitet är mobil och vi kan ta aktiviteten till valfritt ställe så länge ytorna finns tillgängliga.

Sommarfest
BSC har många förslag, vi avlastar er och håller i hela arrangemanget.
Läs mer om sommarfester >>