Start

Vi som arbetar på BSC

Genève & Chamonix

Sugna på något nytt men inte alltför långt bort?
 

Sugna på något nytt men inte alltför långt bort?

Har ni redan varit i Prag, Amsterdam, London, Paris? Sugna på något nytt men inte alltför långt bort? Vill ni äta gott, bo med sjöutsikt, bada vid fint väder och vandra i alperna? Allt på några dagar? Då har vi en perfekt kombinationsresa för er med både Chamonix och Genève – se vårt program för en 5-dagars resa nedan!

DAG 1 – STARTA I CHAMONIX
Avresa från respektive ort.
Ankomst
Transfer till Chamonix (1,5 timme).
Incheckning
Middag på hotellet.

DAG 2 – KONFERENS, NATUR OCH ADRENALIN
Frukostbuffé
Halvdagskonferens
Lunch, ombyte för aktivitet
Canyoing:
Canyoning är en sport som tar dig till platser du annars inte når, ett annorlunda äventyr, en upplevelse du aldrig glömmer. Tillsammans med en guide tar vi oss upp för berg, genom forsar och genom grottor. Vi kommer att klättra, rappellera och hoppa oss förbi vattenfall och stora klippor. Häftiga naturupplevelser blandat med mycket adrenalin. All utrustning ingår så som våtdräkt, flytväst, våtskor och hjälm.
För dom som inte känner för Adrenlain kan vi erbjuda en trekking tur med guide under samma tid.
Middag på gångavstånd från hotellet

DAG 3 – KONFERENS OCH VALFRIA AKTIVITETER I FRISKA LUFTEN
Frukostbuffé
Halvdagskonferens.
Lunch, ombyte för aktivitet.
Njut av Chamonixs vackra natur på egen hand eller i grupper! Ut på vandringsleder eller låna en cykel, ta en kort promenad, åk upp till toppen med liften – du väljer!
Middag på gångavstånd från hotellet.

geneva-switzerland-2-642x454
DAG 4 – VI TAR OSS TILL GENÈVE
Transfer till Genève på morgonen.
I fransktalande sydvästra Schweiz – och beläget vid bägge sidor av floden Rhône – hittar man Genève. Trots att staden till folkmängden är likvärdig Uppsala kommun är den ändå centrum för global business och huvudsäte för flera stora internationella organisationer. Här samlas också konstnärer, forskare, och designers från världens alla hörn. Staden fullkomligt kryllar av fine dining för en vettig peng, köket influeras av både Frankrike och Italien. Som företagsgrupp får man njuta av gratis transport i stan, gratis wifi och utbudet på hotell tar inte stopp!

Ni kommer att ha tid att upptäcka staden innan avresa på sista dagen, men nu är det dags för ett besök på världsunika CERN-institutet. Här kan du lära dig allt om rymdforskning och hur man kolliderar partiklar!
Halva gruppen åker till CERN, andra halvan åker till hotellet för konferens i team (work shops).
Lunch i två grupper, sen byte, gruppen som var i Cern har nu konferens.
Avslutningsmiddag i egen del av restaurang eller egen lokal.

DAG 5 – EGEN TID ATT UPPTÄCKA STADEN OCH HEMRESA
Frukost
Egen tid.
Avresa

BSC_TRAVEL_Logo_3_webb