Start

Vi som arbetar på BSC

Gokart Pro – fartfylld aktivitet med god mat

Med vår professionella instruktör, henne slår ni aldrig!
 

Med vår professionella instruktör, henne slår ni aldrig!

Utmana kunderna eller kollegorna med ett roligt gokart-race. Inga förkunskaper krävs och vinnaren på prispallen behöver inte vara den som kör snabbast. Efter gokarten gemensam god middag på restaurang i stan.

Gokart
Strax söder om Stockholms ligger stans snabbaste och längsta inomhusbana för gokart. När kläder och utrustning valts ut är det dags för en genomgång av regler och körteknik. Därefter följer en individuell tävling med kvalificeringsheat och storslagen final med prisutdelning. Mycket Gokart körning med det lilla extra som avgör vem som är den bästa föraren.

Gokart Pro
En välkänd och professionell gokartförare går igenom körteknik och heta tips för att knipa viktiga 100-delar och som kan vara helt avgörande för resultatet. Hon coachar er under racet och ger feedback efter. För er självkänslas skull så låter vi inte henne delta i ert race…
Vinnaren på prispallen behöver inte vara den som kör snabbast, andra egenskaper kan premieras som t ex förares utveckling före och efter coaching.

Restaurang för middagen
Välj det alternativ ni önskar för middagen nedan. (Fler förslag finns.)

Alt 1. Trattorian
Trattorian och Orangeriet är en underbar oas på Norr Mälarstrands kaj, oavsett om det är sommar och uteserveringen som lockar eller decembers mysiga julbord. Här serveras det traditionellt italienska köket – spännande nytänk med både det man förväntar sig, men även en del överraskningar. Det finns här en chambré separée för upp till 70 middagsgäster.

Alt 2. De Luxe – Middag i egen toppsvit
Med gångavstånd till fördrink och sedan middag i toppsviten på hotellet vid Globen, med utsikt över hela Stockholm. Läs mer om sviten här

Alt 3. Kvalitetshamburgare på högrev
I denna charmiga industriellt, rufft inredda restaurang på kajen nedanför Gamla Stan, serveras mat med influenser från amerikanska öst- och västkusten, kärleksfullt tillagat på råvaror av högsta kvalitet. Signaturrätten är hamburgare på högrev, men en 3-rätters med en riktigt fin köttbit tillagad till perfektion är också väldigt uppskattat.

JUL MIDDAG
Glöm allt ni vet om traditionella julbord, det här är något helt annat!
Ni startar med en GOKART PRO omgång och avslutar sedan med italienskt julbord, julmiddag i toppsvit eller med en lyxhamburgare.

BSC-julknapp