Start

Vi som arbetar på BSC

Golden Hits

HIT KOMMER DU OM DU VILL HA ROLIGT PÅ RIKTIGT!
 

HIT KOMMER DU OM DU VILL HA ROLIGT PÅ RIKTIGT!

Här bjuds ni på en helkväll som garanterat kommer ge er ett ordentligt endorfinpåslag som sitter i länge. Välj mellan två shower med tillhörande meny och förbered er på en  helkväll med extra allt.

Menyn som serveras är en välkomponerad överraskningsmeny som precis som showen inte gör sig så bra i ord, den måste helt enkelt upplevas. Showkvällen avslutas med fördel i nattklubben där du får dansa till hitsen som du helst dansar till hemma i ditt egna vardagsrum, eller varför inte med karaoke!

BOKNING FÖRETAG
BSC hjälper företag med bokningar på Golden Hits – oavsett om det gäller skräddarsydda specialevents eller färdiga middagspaket.

Specialarrangemang och event
BSC hjälper företag med specialarrangemang, event och helabonneringar på Golden Hits. Du finner mer info längre ned på sidan.

SHOWERNA 2018

Guldshowen  – show på entréplan
Vi firar Golden Hits som fyller 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show och festernas fest! Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till modern svensk pop och schlager, av bland andra Veronica Maggio, Petra Marklund och Magnus Uggla. Detta kryddar vi extra med musik av artister som Michael Jackson, Kool & The Gang och AC/DC – listan kan göras lång.

Naturligtvis toppar vi denna festkväll med ett hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren, Elvis ”The King”.

Rockshowen – show en trappa upp
Följ med på en nostalgisk rocktripp som tar er genom tidernas allra största rockhits. Förvänta er en helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, och läder. Början av året fortsätter vår succéshow som får 80-talsfantasten att svänga med pudelfrillan och Roxetteälskaren att gråta av lycka. Med en mix av såväl 60-talsrock som smäktande rockballader är det här en show där man sjunger med – vare sig man vill eller inte.

Specialarrangemang och event

Möjligheterna
Med bästa möjliga centrala adressen mitt på Kungsgatan i Stockholm så finns möjligheten att erbjuda specialarrangemang, företagsevent och helabonneringar för större sällskap.
Slå oss gärna en signal på 08-702 00 70 eller kontakta oss här för idéer på upplägg inför ert nästa evenemang eller firmafest.

Golden Hits på turné
Om du inte har möjlighet att besöka Golden Hits i Stockholm så har du ändå möjligheten att krydda kvällen med artister från Golden Hits. Artisterna sätter fart på gästerna med massor av humor, galna upptåg och väl valda hits med hög igenkänningsfaktor och glimten i ögat.

JULEN 2018
BSC hjälper företag med bokningar och företagsarrangemang på Golden Hits – kontakta oss direkt

BSC-julknapp