Start

Vi som arbetar på BSC

Golden Hits

Fun never goes out of style!
 

Fun never goes out of style!

Välkommen till Golden Hits – restaurang, nattklubb, karaoke och show i Stockholm. Här finns allt – grymma shower med tillhörande menyer, fem barer och Stockholms roligaste nattklubb med hela tre dansgolv – allt från schlager till senaste radio-hitsen!

BOKNING FÖRETAG
BSC hjälper företag med bokningar på Golden Hits – oavsett om det gäller skräddarsydda specialevents eller färdiga middagspaket.

Specialarrangemang och event
BSC hjälper företag med specialarrangemang, event och helabonneringar på Golden Hits. Du finner mer info längre ned på sidan.

JULFEST PÅ GOLDEN 2017

BSC skapar er skräddarsydda julfest där vi del- eller helabonnerar Golden Hits för er. Vi hjälper också företag med rena julbordsbokningar på Golden Hits.

”Med Bad Santa på Golden Hits i Stockholm kan allt hända… Utan att vara blygsamma, kan vi säga att vi bjuder på stans roligaste julfest – show, karaoke, nattklubb, julinspirerad meny och en galen feststämning!
Vi pyntar och dekorerar hejdlöst på Golden Hits vis, allt för att du ska få den rätta julkänslan och sen ser vi till att du och dina kollegor/kunder/partners får en kväll ni sent ska glömma… ”

SHOWERNA 2017

Guldshowen och Guldshowen JUL – show på entréplan
Golden Hits fyller 25 år som firas med en stor jubileumsfest. Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till moderna svenska popschlagers, av tex Veronica Maggio, Petra Marklund, Magnus Uggla och spritsar det med Michael Jackson, Kool & The Gang, KISS, AC/DC- listan kan göras lång. Naturligtvis toppar vi denna festkväll med ett hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren: Elvis ”The King”.

Rockshowen och Rockshowen JUL – show en trappa upp
Succéshowen fortsätter i höst med en nostalgisk rocktripp som tar er genom 60-90-talets allra största rockhits. Förvänta er en helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, läder och spicy food. Vi får er att sjunga med till 80-talets smäktande rockballader – och smäller av en final som gör att pudelfrillan svänger som aldrig förr…KISS, Sweet, Mötley Crue, Van Halen, The Clash, Bon Jovi och en massa andra rockhjältar hyllas!

Specialarrangemang och event

Möjligheterna
Med bästa möjliga centrala adressen mitt på Kungsgatan i Stockholm så finns möjligheten att erbjuda specialarrangemang, företagsevent och helabonneringar för större sällskap.
Slå oss gärna en signal på 08-702 00 70 eller kontakta oss här för idéer på upplägg inför ert nästa evenemang eller firmafest.

Golden Hits på turné
Om du inte har möjlighet att besöka Golden Hits i Stockholm så har du ändå möjligheten att krydda kvällen med artister från Golden Hits. Artisterna sätter fart på gästerna med massor av humor, galna upptåg och väl valda hits med hög igenkänningsfaktor och glimten i ögat.