Start

Vi som arbetar på BSC

Golden Hits

HIT KOMMER DU OM DU VILL HA ROLIGT PÅ RIKTIGT!
 

HIT KOMMER DU OM DU VILL HA ROLIGT PÅ RIKTIGT!

Här bjuds ni på en helkväll som garanterat kommer ge er ett ordentligt endorfinpåslag som sitter i länge. Välj mellan två shower med tillhörande meny och förbered er på en  helkväll med extra allt.

Menyn som serveras är en välkomponerad överraskningsmeny som precis som showen inte gör sig så bra i ord, den måste helt enkelt upplevas. Showkvällen avslutas med fördel i nattklubben där du får dansa till hitsen som du helst dansar till hemma i ditt egna vardagsrum, eller varför inte med karaoke!

BOKNING FÖRETAG
BSC hjälper företag med bokningar på Golden Hits – oavsett om det gäller skräddarsydda specialevents eller färdiga middagspaket.

Specialarrangemang och event
BSC hjälper företag med specialarrangemang, event och helabonneringar på Golden Hits. Du finner mer info längre ned på sidan.

SHOWERNA våren 2019

Festernas Fest
Upplev vår trerätters retro-meny med nya showen “Festernas Fest” på Golden Hits. Vi kunde inte bestämma oss vilken fest vi älskar mest, så vi slog ihop våra favoriter och skapade “Festernas fest”! Ni kommer serveras 90-talsklassiker som tex Britney, Backstreet Boys, Dr Alban och många fler. Dessutom utlovar vi ett riktigt nattklubbsröj och bjuder på “Fiesta à la Mexico” och “Voodoo Metal” med tunga hits från bland andra Metallica och Iron Maiden. Festernas Fest är en galet rolig festkväll – det hör ni ju själva!

Rockshowen – show en trappa upp
Welcome to the jungle och Rockshowen. Förvänta dig tyngre rockhits och ännu hårdare läder. Det blir kult, det blir glam och toner som når till taket. Sjung med eller vråla till tonerna i låtar av bland andra Magnus Uggla, Coldplay, Queen och Rage Against the Machine.

Specialarrangemang och event

Möjligheterna
Med bästa möjliga centrala adressen mitt på Kungsgatan i Stockholm så finns möjligheten att erbjuda specialarrangemang, företagsevent och helabonneringar för större sällskap.
Slå oss gärna en signal på 08-702 00 70 eller kontakta oss här för idéer på upplägg inför ert nästa evenemang eller firmafest.

Golden Hits på turné
Om du inte har möjlighet att besöka Golden Hits i Stockholm så har du ändå möjligheten att krydda kvällen med artister från Golden Hits. Artisterna sätter fart på gästerna med massor av humor, galna upptåg och väl valda hits med hög igenkänningsfaktor och glimten i ögat.