Start

Vi som arbetar på BSC

We ❤ Gotland

Fest i Visbys ruiner, Almedalsbåten, munkvandring, grottäventyr, mm.
 

Fest i Visbys ruiner, Almedalsbåten, munkvandring, grottäventyr, mm.

Det finns få platser som är så nära, men känns så annorlunda. Året runt väljer organisationer och företag att resa till Gotland. Här är det nära till allt, havet och kalkstenen finns alltid där även på en kort promenad från hotellet till möteslokalen. Sedan urminnes tider är Gotland en mötesplats för människor som söker nya vägar.

BSC hjälper er med event/konferens på Gotland!
Vi tillför energi, idéer och kompetens, och vi avlastar er genom att leda projektet från inbjudan till mål och koordinera underleverantörer. Så att ni kan vara säkra på att kunder och medarbetare får en positiv känsla före, under och efter eventet. Fyll i era önskemål via den gröna knappen för förslag!

Fest i Visbys ruiner
I de vackraste och skönaste av Visbys ruiner kan fester och evenemang hållas! Middagar, föreläsningar, konserter, mingel och storslagna event. Ruinerna blir både dekor och lokal. Läs mer om fest i Visbys ruiner >>

Almedalsbåten
Vill du besöka Almedalsveckan men vet inte hur du löser ditt boende och din resa? Vi har lösningen för dig! Almedalsbåten tar dig från centrala Stockholm till Visby hamn t/r med 6 nätters boende ombord. Läs mer om Almedalsbåten >>

Konferens på Gotland
Låt dig inte luras av ringmur, trappgavlar, rosor och trånga gränder. Gotland och Visby är modernt, här förändras, byggs nytt och utvecklas som det har gjorts i alla tider. Visserligen med viss försiktighet, men tiden står inte alls stilla – det bara känns så. På Gotland finns både stora kongresshallar, moderna hotell och genuina kursgårdar. Kontakta oss för förslag på konferensställen!

Munkvandring och ölprovning – aktiviteter på Gotland
Vi hjälper er med passande aktivitet för er grupp, några exempel: Vikingagille, medeltida gästabud, er egen ”Kenodragning” live, gute-lekar, grottäventyr, stadsvandringar, glasblåsning, munkvandring med klostermiddag och gotländsk allsång. Kontakta oss för förslag!

Smak av Gotland i Stockholm
Sugen på Gotland men tyvärr inga planer att åka dit på ett tag? Eller vill du ge kollegorna en ledtråd inför den stundande Gotlands-konferensen? Boka in en middag på restaurang i Stockholm med råvarorna hämtade från gårdar på Gotland och med gotländsk öl. Kontakta oss för bokning!

Kommunikationer Gotland
Kommunikationerna till och från fastlandet utgörs av 2-7 färjeavgångar per dygn. Färjorna tar cirka 3 timmar oavsett om du väljer att resa från Nynäshamn eller Oskarshamn. Väljer du att flyga finns flygförbindelser från Arlanda, Bromma, Malmö och Göteborg.