Start

Vi som arbetar på BSC

Grand Hôtel Stockholm

Upplev Grandeffekten!
 

Upplev Grandeffekten!

Friare tankebanor och en dos oövervinnlighet är vanliga symptom hos konferensdeltagare på Grand Hôtel. Orsaken är den delikata lunchen, det goda kaffet, läckerheterna från konditoriet och de bekväma rummen.

Grandeffekten börjar med känslan av att kliva in i sagans värld, fortsätter med en stark upprymdhet och drabbar de allra flesta som kommer och bor hos oss. Härliga frukostar och tillgång till Nordens bästa spa ingår. För vart femtonde rum du bokar uppgraderas ett som får utsikt mot det Kungliga Slottet.

Specialerbjudande
Grand Hôtel har specialerbjudande på nybokningar för konferens (min 10 pers) och för boende (minst 10 rum) mellan 1/1 – 4/5 2014, i mån av plats. Kontakta BSC för mer information!

Guldkorn:
Spegelsalen
Festa eller konferera i en sagosal av guld, vitt och speglar. Grand Hôtels eget Versailles lämnar ingen oberörd. Upp till 300 personer.

Hörsal för 215 personer
Dags för produktlansering? Eller en stor dragning för de nya ägarna? Imponera med en modern konferens i anrik miljö.

Vinterträdgården
Vinterträdgården är med sitt djup, sin rymd och sin stora scen en perfekt plats för grandiosa evenemang. Upp till 650 personer.

Verandan
En omfattande renovering har gjorts av både rum och konferensfaciliteter – och inte minst den helt nyrenoverade Verandan.