Start

Vi som arbetar på BSC

Hamburger Börs

Het eventlokal mitt inne i stan!
 

Het eventlokal mitt inne i stan!

Hamburger Börs lokaler erbjuder unika möjligheter och har plats för uppemot 1000 gäster i två våningsplan. Med den stora scenen och lokalens avancerade ljud- och ljusanläggning erbjuds en eventupplevelse utöver det vanliga.

På Hamburger Börs kan ni som kund antingen hyra lokalen för ert event, men möjligheten finns också att ta del av de föreställningar som är aktuella i huset. Genom att abonnera önskad föreställning till ert event, alternativt att integrera den krogshow som är aktuell på scenen, som en del i ert event. Fråga oss på BSC för mer info.

Hamburger Börs har lång erfarenhet av att leverera allt från pressträffar, lanseringar, smygläsningar till galor och premiärer. Förverkliga er vision i samma lokaler där konserter som Chaka Khan, Don Mclean & Anthony Hamilton, events som QX Gaygalan, Kingsize Galan & Årets Kock samt krogshower som After Dark, R.E.A & Oslagbart ägt rum.

Kontakta oss på BSC för ditt nästa event! Vi avlastar dig genom att leda projektet från inbjudan till mål. Så att du kan vara säker på att kunder och medarbetare får en positiv känsla före, under och efter evenemanget. Med oss som partner får du ett professionellt genomförande.