Start

Vi som arbetar på BSC

Konferens och fest på c/o Häringe Slott

Svunnen tid av prakt och överdåd.
 

Svunnen tid av prakt och överdåd.

Bara 25 minuter från Stockholm, vackert och idylliskt beläget, ligger c/o Häringe Slott. Att komma hit är som att stiga in i en svunnen tid av prakt och överdåd. En svunnen tid som dock har kvar nutidens moderna bekvämligheter och spännande fotokonst.

Logi
C/o Häringe Slott erbjuder en kunglig upplevelse strax utanför Stockholm. Här bor du mitt i den överdådiga, svenska historien och kan njuta av livet som det alltid borde vara.

Mat och dryck
Festligt överdåd har alltid varit temat på c/o Häringe Slott. Baler och galamiddagar har avlöst varandra, men hälsa och omsorg har också varit närvarande. Så här beskriver de det själva:
”På c/o Häringe är vi passionerade anhängare av Slow Food-rörelsen. Så långt det är möjligt väljer vi färska och kemikaliefria råvaror som kommer från den närmaste omgivningen. Vi vill ha sunda grönsaker, kött från lyckliga djur och bra kontakt med våra lokala producenter. På så sätt får varje gäst hos oss äta som en kung!”

Förslag på aktiviteter
Grottäventyren
Ett annorlunda och spännande arrangemang. För 10000 år sedan skapades dessa fantastiska grottor. Här kombineras en unik fauna med mörker, sten och vatten. Vi kryper och klättrar i grottans många gångar. I slutet firas alla ned till grottsalen där det ligger gummibåtar, som vi paddlar ut ur grottan med.
Ni får låna skyddskläder och säkerhetsutrustning. Ta med oömma skor och kläder som ni lätt kan röra er i.
Grottorna ligger ca 5 minuters bilfärd från Häringe Slott. Tid 2-3 timmar. Aktiviteten kan kombineras med mountainbike eller kajakpaddling.

Snobbar som jobbar (Inomhus)
Vi samlas i en av slottets salonger för en spännande och annorlunda frågetävling där inte bara kunskaper utan flera andra talanger sätts på prov. I Stora slottsalen hänger en tavla som en gång var med i den berömda tv- serien ”Snobbar som jobbar”. Givetvis kommer frågorna och utmaningarna som ni skall ta er ann, att på något vis anknyta till just dessa fullblods jet-settare. Vi garanterar en rafflande tävling med mycket skratt och roliga inslag. Tid ca 1 timme.

Snobbar som Jobbar (utomhus)
I en av slottets salonger hänger en tavla som en gång var med i den berömda tv-serien ”Snobbar som jobbar”. Denna tavla tillsammans med slottets unika historia där gamla anor, stil och klass har kombinerats med nyrikedom , ambition och framåtanda gör Häringe till den perfekta miljön för en riktigt
rolig och spännande aktivitet. Vi kommer att dela in er i grupper som tävlar mot varandra för att både behålla sin förmögenhet och samtidigt lösa mysteriet bakom en stor diamantkupp. I parken och markerna runt Häringe kommer ni att möta olika utmaningar som kommer pröva olika talanger hos er.
Bland annat kommer ni att få vara med om biljakter, pistolskytte, drinkblandning och vett och etikett.
Snobbar som jobbar är den perfekta aktiviteten för blandade grupper där det finns utmaningar för alla.
Tid 2- 3 timmar.

Kontakta oss på BSC för mer information, detaljer och kostnadsfri offert.