Start

Vi som arbetar på BSC

Hummerkväll med guldkant

Mat - och dryckesvärldens dyrgripar är dina för en kväll!
 

Mat - och dryckesvärldens dyrgripar är dina för en kväll!

Ni har sett dem på TV, kockar som skickligt svänger ihop fantastiska middagar av prima råvaror, som får det att vattnas i munnen. Nu har ni chansen att bli invigda i allt ni behöver kunna för att själva bli gourmetexperter.

Under ledning av en erfaren kock, i restaurangens gastrokök får ni varsin levande hummer att göra huvudrätten av. Utöver varmrätten lagar ni olika desserter som crème brulée, glass och glaserade bär.. Själva tillagningen tar ca 1 ½ timme.

När allt är klart sätter ni er till bords och avnjuter era fantastiska kreationer, tillsammans med noga utvalt vin.

Under matlagningen har vi vår sommelier som minglar runt och ger er både kuriosa och intressant kunskap om champagne. Ställ frågor, provsmaka, diskutera. Sommelieren är där för att förgylla er kväll.

När kvällen är slut får alla deltagare ett trevligt minne av kvällen. Upplev en gemytlig och spännande matlagningskväll utöver det vanliga.