Start

Vi som arbetar på BSC

Vi hjälper er med julfesten!

Julshower, julbordsresor, julmiddagar och julfester
 

Julshower, julbordsresor, julmiddagar och julfester

Gör som så många andra företag – använd BSC till ert jularrangemang! Sedan 1987 har vi avlastat och hjälpt företag med sina julfester, julmiddagar och julaktiviteter för personal och kunder.

Det bästa av allt – det kostar inget att få förslag och offert från oss! Dessutom spar du många timmar på att låta oss göra jobbet från start till mål. Vi har till och med vissa BSC-exklusiva datum som är reserverade just för BSCs kunder.

Boka nu för populäraste datumen och sittningarna!

skidkonferenser JULSHOWER – JULBORD MED UNDERHÅLLNING skidkonferenser

JULMIDDAG och JULBORD

Vi har en ocean med förslag på restauranger och festlokaler, från traditionella julbord – eller varianter av det – till absolut julfria middagsalternativ.
Kontakta oss med önskat datum, antal och önskemål för passande förslag!

Vi rekommenderar varmt:

JULFEST FÖR 2500-3500 PERSONER

Vi har ett koncept och en lokal för två datum i december för 2500-3500 personer. Ert företag får en egen fest med underhållning, mat & dryck och fest in till småtimmarna. Ni kan anpassa kvällen efter egna önskemål för era egna presentationer och profilering. Kontakta oss för mer info

SKRÄDDARSYDDA JULFESTER

Vi skapar och arrangerar er julfest helt efter era önskemål. Nedan kommer ett axplock, välkommen att kontakta oss för ännu fler förslag!

JULFEST MED AKTIVITET FÖR GRUPPEN

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet!

JULBORDSRESOR

Ovan förslag på juliga resor, mer om resor finner du här: BSC Travel

UNDERHÅLLNING TILL JULFESTEN

Wallmans på turné, DJs, stråkkvartetter, coverband eller trubadurer. Roliga aktiviteter. Läs mer om underhållning till julfesten

CATERING AV JULBORD

BSC hjälper även till med catering av ert julbord.
Läs mer om catering till kontor och fester

PRESENTKORT SOM JULKLAPP

BSC_presentkort
BSCs uppskattade presentkort är Sveriges mest flexibla och den perfekta gåvan till medarbetare, kunder eller som vinst i tävling. Du kan köpa ett eller hur många du vill, en del företag löser julklappsproblemet genom våra presentkort.

Du bestämmer själv dess värde och vad det ska avse, t ex restaurangbesök, helikoptertur, musikal inkl. teatermiddag, dag-SPA, Formel 1-resa, Sandhamnsdygn eller valfria evenemangsbiljetter. Det går också bra med ett valfritt belopp så att mottagaren själv får välja ur vårt breda utbud.
Läs mer och beställ presentkort här!