Start

Vi som arbetar på BSC

Julfest på Trattorian

Italienskt julbord. Buon appetito!
 

Italienskt julbord. Buon appetito!

Varmt välkommen till Trattorians italienska julbord i november och december! Här skapar BSC er skräddarsydda julfest med en italienskt lantlig stämning – en perfekt kväll tillsammans när julen närmar sig på härliga Kungsholmen. BSC hjälper också företagsgrupper med julbordsbokningar på Trattorian.

Längs kajen på Norr Mälarstrand i Stockholm, i en miljö som andas traditioner och historia ligger Trattorian. I den lantliga matsalen dukas det italienska julbordet av högsta kvalitet upp.

Trattorian-BSC-400x279JULBORD I LANTLIG OCH VARM MILJÖ
Här möts ni av ”vino caldo rosso”, varmt kryddat lantvin med anis och apelsin, nejlika och kanel, tillsammans med nybakade biscottis.
Julbordet kännetecknas av italienska rätter lagade på ett traditionellt vis. Njut av bordets alla smaker, marinerade och inlagda fiskar som på Sicilien, charkuterier från Emilia-Romana, pasta och risotto som i Rom, grillat kött och grönsaker från slätterna i Toscana, ostar från Piemonte och desserter som i Venedig. När sedan mörkret sänker sig över Riddarfjärden avslutar vi med en digestivo och hemgjord konfektyr.

Mätta och belåtna avslutar ni kvällen med några goda drinkar i cocktailbaren innan ni ger er ut i vinternatten – vi på BSC hjälper er gärna också med nattklubbsbesöket efter om ni önskar!

Företagsarrangemang:
Vi på BSC hjälper företag med arrangemang på Trattorian, Orangeriet, La Cucina och Pontonen – varmt välkommen att kontakta oss nu med era önskemål.

Om BSC
BSC har sedan 1987 hjälpt företag med julfester och vi har en lång och gedigen erfarenhet. Vi vet vilka julbord, lokaler och shower som passar och när de är lediga. Du får förslag och offerter snabbt, kostnadsfritt och utan förbindelser.

BSC-julknapp