Start

Vi som arbetar på BSC

Julfest på Trattorian

Kom och fira julbord på italienska!
 

Kom och fira julbord på italienska!

Varmt välkommen till Trattorians italienska julbord i november och december! Det ambitiösa julbordet är fyllt med hemlagade italienska delikatesser, klassiker och personliga favoriter från resor på den italienska landsbygden. Längs kajen på Norr Mälarstrand i Stockholm, i en miljö som andas traditioner och historia ligger Trattorian. I den lantliga matsalen dukas det italienska julbordet upp.

BOKNING OCH KONTAKT
BSC hjälper företag med julbordsbokningar på Trattorian. Vi kan också skapa er skräddarsydda julfest här – hel- eller delabonnering. Förutom Trattorian så finns möjligheter i Orangeriet och La Cucina – kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Trattorian-BSC-400x279JULBORD I LANTLIG OCH VARM MILJÖ
Här möts ni av ”vino caldo rosso”, varmt kryddat lantvin med anis och apelsin, nejlika och kanel, tillsammans med nybakade biscottis.
Julbordet kännetecknas av italienska rätter lagade på ett traditionellt vis. Njut av bordets alla smaker, marinerade och inlagda fiskar som på Sicilien, charkuterier från Emilia-Romana, pasta och risotto som i Rom, grillat kött och grönsaker från slätterna i Toscana, ostar från Piemonte och desserter som i Venedig. När sedan mörkret sänker sig över Riddarfjärden avslutar vi med en digestivo och hemgjord konfektyr.

Mätta och belåtna avslutar ni kvällen med några goda drinkar i cocktailbaren innan ni ger er ut i vinternatten – vi på BSC hjälper er gärna också med nattklubbsbesöket efter om ni önskar!

Företagsarrangemang:
Vi på BSC hjälper företag med arrangemang på Trattorian, Orangeriet, La Cucina och Pontonen – varmt välkommen att kontakta oss nu med era önskemål.

JULEN 2018
BSC hjälper företag med bokningar och företagsarrangemang på Trattorian – kontakta oss direkt

BSC-julknapp