Start

Vi som arbetar på BSC

Julfest hos Winterviken

Winterviken – en fabrik gjord för fester!
 

Winterviken – en fabrik gjord för fester!

I vackra Winterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd 1891. I de fantastiska lokalerna driver Markus och Erika Aujalay nu Café och Festvåning och erbjuder här möjligheter till alla typer av arrangemang och fester.

Winterviken-BSC-650x519

Stora salen
Stora Salen är på 500 kvm och med ca 10 meter i takhöjd upp i nock. Med sina trägolv, tegelväggar och höga, välvda fönster längst väggarna är Stora salen en plats som sällan lämnar någon oberörd.
Dagtid flödar ljuset in genom de enorma välvda fönstren och kvällstid belyser de väggarna för att skapa den speciella känslan som ni önskar för just ert evenemang. Wintervikens lokaler är råa och vackra. De är utmärkta för att sätta sin egen prägel på varje fest eller tillställning. Vill man inte det krävs dock inget mer än vita dukar och levande ljus för att skapa en miljö dina gäster sent skall glömma.

Julbord
Är ni minst 150 personer så kommer ni att ha hela Winterviken (drömfabriken som de kallar det) exklusivt endast för ert sällskap.
Ni startar med välkomstdrink på bottenvåningen som serveras från brickor. Middagen serveras sedan i deras vackra stora sal med runda bord om 8-9 personer per bord. Borden är dukade med linne, ljus och stolsöverdrag – sedan är det självklart möjligt att lägga till en mer julig dekoration om så önskas.

JULEN 2018
BSC hjälper företag med julfester, bokningar och företagsarrangemang på Winterviken – kontakta oss direkt

BSC-julknapp