Start

Vi som arbetar på BSC

Julfest på anrika NK

Välkommen in till NK och Bobergs matsal för en härlig julfest!
 

Välkommen in till NK och Bobergs matsal för en härlig julfest!

Runt juletider i Stockholm så är NKs varuhus själva sinnebilden av jul – de berömda julskyltningarna och de storslagna dekorationerna inne i det vackra varuhuset. Med Kungsträdgården i julpynt med skridskobanan som skymtar längst ned, så kan inte adressen för julfesten bli bättre.

Bobergs-2

Om Bobergs matsal
På Bobergs Matsal förvaltas och utvecklas arvet från en lång tradition av gastronomiska upplevelser. I vår matsal vill vi återvända till en svunnen tid – en tid där lunchen fick ta sin tid och vara något extra. Vårt gastronomiska utbud har sin grund i det klassiska franska köket i samspel med det nordiska, signerat Björn Frantzén och Fredrik Björlin med team. Miljön du sitter i är K-märkt; Bobergs Matsal är arkitekten Ferdinand Bobergs sista verk och stod klart 1915.

Mat & Dryck
Till julen serveras en härlig julmeny.
Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé: Handskalade räkor i citronmajonnäs med rädisor &dill, Kallrökt lax med emulsion på tre sorters svensk senap & svartpeppar, Matjessill med gräslök, hackat ägg & syrad grädde Krämig lantpaté med inlagd gurka & krispig lök, Konfiterad anka med päron & valnötter samt Vällagrad ost & hemgjort knäckebröd. Till varmrätt serveras en variation på unggris med stekt vinteräpple, glaserad savoykål, bakad lök, rödvinssky med ingefära, nejlika & brynt smör. Till efterrätt dukas en ugnsbakad chokladcremé med saltrostade hasselnötter, kolasås & gräddfilsglass fram på borden.

JULEN 2018
BSC hjälper företag med bokningar och företagsarrangemang på NK och Bobergs matsal – kontakta oss direkt

BSC-julknapp