Start

Vi som arbetar på BSC

JULFESTER & JULMIDDAGAR

Julshower, julbordsresor, julmiddagar och julfester.
 

Julshower, julbordsresor, julmiddagar och julfester.

Gör som så många andra företag – använd BSC för er julfest! Ni får kreativa förslag, hjälp med genomförandet och service på toppnivå.

Kontakta oss nu för att få hjälp med ert juliga event. Vi vet hur och var.

BSC-på-Grand-Hotel-650x450-jul

JULFEST FÖR STÖRRE GRUPPER 200-1000 PERS

Vi har erfarenheten, de roliga idéerna och koll på utbudet.

Fyll i era önskemål här – så återkommer vi med förslag som ni kan välja mellan. (Det kostar inget att få förslag och offert från oss.)

SHOWER & UNDERHÅLLNING


Alt. 1)
Abonnera någon av julshowerna på ett datum som passar och er julfest är klar! BSC hjälper företag med hel- och delabonneringar av föreställningar och vi sköter allt runtomkring.

Alt. 2) BSC hjälper även till med bokningar av färdiga middagspaket för grupper.
Skicka förfrågan nu

JULMIDDAG & JULBORD

Vi har en ocean med förslag på restauranger och festlokaler, från traditionella julbord – eller varianter av det – till absolut julfria middagsalternativ.
Kontakta oss med önskat datum, antal och önskemål för passande förslag!

SKRÄDDARSYDDA JULFESTER

Vi skapar och arrangerar er julfest helt efter era önskemål – skicka en förfrågan. Nedan kommer ett axplock, välkommen att kontakta oss för ännu fler förslag!

BÅTCHARTER & JULKRYSSNINGAR

Julfest på båt eller fartyg med klassiskt julbord eller meny enligt ert val. Företagsupper får hjälp av BSC med val av båt, bokning och genomförande.

JULFEST MED AKTIVITET FÖR GRUPPEN

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet! BSC har väldigt många roliga och kreativa alternativ för gruppaktiviteter, nedan är bara ett axplock. Välkommen att kontakta oss för juliga och kuliga förslag!

JULBORDSRESOR

Vill ni ut och resa i vinter? Förslag på gruppresor finner du här: BSC Travel

UNDERHÅLLNING TILL JULFESTEN

BSC hjälper företag med kända artister, liveband, DJs för event och konferenser.

CATERING AV JULBORD

BSC hjälper ert företag med catering för både mindre möten och stora events. Från hela julbord till mingelmat och enklare lunchwraps.

PRESENTKORT SOM JULKLAPP

BSC_presentkort
Vissa företag löser julklappsproblemet genom våra presentkort. Köp ett eller flera hundra – du bestämmer själv dess värde och vad det ska avse. Vi samlingsfakturerar och sköter leverans och inlösen. Läs mer