Start

Vi som arbetar på BSC

Julshow på Grand Hôtel 2018

Gläns över sjö och Grand!
 

Gläns över sjö och Grand!

Anrika och underbara Vinterträdgården står åter igen redo att fira in julen. I år skapas den fantastiska julstämningen av den ständigt aktuella Linnea Henriksson. Med en sprakande show där Linnea låter publiken komma henne närmare än någonsin bjuder hon, tillsammans med några vänner från Sveriges artistelit, på en både intim och fartfylld kväll.

Linnea Henriksson, som bland annat är aktuell i höstens säsong av TV4-klassikern Så Mycket Bättre, har bjudit in artisterna Ebbot, Titiyo och Louise Hoffsten att gästa showen. De olika artisterna kommer uppträda i Vinterträdgården olika datum, vilket skapar en spännande variation i repertoaren.

Så njut av Sveriges största julbordupplevelse tillsammans med vänner, bekanta och kollegor. Kvällen slutar heller inte för att musiken tystnar, utan fortsätter i baren när showen är slut. Varmt välkomna!

BOKNING FÖRETAG
BSC hjälper företag med arrangemang och bokningar på Grand Hôtel – oavsett om det gäller julshowen och färdiga middagspaket, skräddarsydda specialevents, konferenser och logi.

Vi erbjuder två olika julbordspaket med mat, dryck och julshow som gör att ni kan fokusera på gästerna och komma i stämning inför julen, allt i en lyxig och anrik atmosfär på fashionabla Grand Hôtel.

Helheten blir en oförglömlig kväll i Vinterträdgården!

Att anlita BSC:

BSC hjälper till med företagsarrangemang för Grand Hotels julshow i Vinterträdgården. Ni får stöd från oss hela vägen, från att hitta rätt upplägg och känsla just för er grupp till genomförandet på plats. Vi avlastar er, säkerställer och håller i hela arrangemanget. Så att ni kan ägna er åt gästerna!

BSC-julknapp