Start

Vi som arbetar på BSC

Kombinationsresor

T ex Amsterdam och den Holländska Rivieran
 

T ex Amsterdam och den Holländska Rivieran

Vi älskar kombinationsresor!
Vi vill att ni ska få ut så mycket upplevelse som möjligt från er resa. Vi är experter att sätta ihop program med mycket innehåll utan att ni för den skull stressar ihjäl er. Vi väljer destinationer och lokala samarbetspartners med omsorg, både efter era önskemål men kommer även med förslag på kanske mer prisvärda är annorlunda destinationer.

Exempel på kombinationer
Kombinationer som till exempel storstad/strand, stad/öken, berg/öken, strand/skidåkning eller vingård/city. Vi vet hur man får ihop den perfekta balansen mellan naturupplevelse, team-building, fest och jobb efter er budget.

BSC TRAVEL: The Dutch Riviera

Programförslag stad/strand – Amsterdam och den Holländska Rivieran:

Så här kan det till exempel se ut när man kombinerar stad/strand.

DAG 1
Ni börjar resan med en kort flight till en närbelägen destination. Inte helt omöjligt att en del av er grupp redan har varit där. Det kan vara en ganska vanlig destination, t ex Amsterdam. En klassisk storstad. Många tror sig veta vad som ska förväntas, en del ser fram emot det, en del tycker inte att det är så häftigt.

Ni landar på förmiddagen. Transfer redo, och transfern tar er INTE till den klassiska storstaden. Den tar er på en kort 30 minuters resa till t ex den Holländska Rivieran! Visste du att Holland har ett av norra Europas längsta stränder? Här har ni långa vidder av vacker strand, en härlig strandpromenad med ett gäng caféer och restauranger direkt på stranden. Lite ”Santa Monica vibbar” på sina ställen.

Ni checkar in på ert hotell med havsutsikt och sätter er i solen på ett av de härliga uteserveringarna och avnjuter en härlig lunch.
Eftermiddagen ägnas åt lite jobb, dags för konferens innan gänget släpps ut på egen tid på stranden eller i hotellets spa-avdelning. På kvällen är det dags för middag på gångavstånd från hotellet.

DAG 2
Dagen efter, när frukosten är avnjuten är det antingen dags för lite mer konferens, eller så kan man ge gruppen lite egen tid innan lunch.
Efter lunch är det dags för aktivitet. Vi utrustar gruppen med cyklar och delar in dom i lag. Dags för skattjakt! Stationer ska hittas där gåtor ska lösas, fotouppgifter ska göras, och obligatoriska dryckesstopp skall göras! Upptäck staden och stranden på cykel!
Tillbaka till hotellet, dags att hämta bagage och åka in till storstaden!

Vi anländer till den klassiska huvudstaden framåt sen eftermiddag. Ni checkar in på ert hotell för kvällen.
Kvällens middag är lite finare, lite mer metropolisk den här kvällen. Efter en härlig restaurangupplevelse kan ni dansa bort kvällen.

DAG 3
Sista dagen inleds med lite välbehövlig sovmorgon. Brunch ordnas för gruppen utomhus om vädret tillåter, annars inomhus. ”Food for Champions” serveras och ger er energi till att nyttja den sista dagen till fullo.
Er guide för dagen plockar upp er, dags för en annorlunda tur i staden med en lokal förmåga!
Hinns det med så blir det lite egen tid för shopping innan hemresa.

Intresserad av detta upplägg eller liknande för er företagsresa?
Kontakta oss eller ring telefon 08-702 00 70.