Start

Vi som arbetar på BSC

Konferens på Fotografiska

Erbjudande! Boka konferensrum - få guidad visning på köpet!
 

Erbjudande! Boka konferensrum - få guidad visning på köpet!

Fotografiska vid Slussen är en succé med sina utställningar, kurser, café och restaurang. Den vackra byggnaden med läget precis vid vattnet ger också bästa tänkbara förutsättningar för möten och utbildningar.

Konferensrummen
Här finns möjligheten att ta emot allt från mindre till större konferenser, presentationer och pressvisningar. Vackert möblerade mötesrum med en magisk utsikt över Stockholm stad och vatten med den senaste tekniken. I den här miljön kommer kreativiteten av sig självt.

Konferenserbjudande!
Boka heldagskonferens en måndag eller tisdag för minst 10 personer och få en guidad visning på köpet, ord pris 1 898.- ex moms. Gäller fram till sista december 2013.

Aktiviteter
– Kaffeprovning.
– Guidade turer.
– Fotoaktiviteter; fotografi, bildbehandling och visuell kommunikation.
– Vattenaktiviteter, t ex segling, RIB-båtar, mm.
– Ta båten till och från Fotografiska. Reguljära turer eller båttaxi.

Events och fester
Läs mer om möjligheterna till events och fester på Fotografiska…

Julen på Fotografiska
”Sinnenas Jul” kallas den populära julmiddagen hos Fotografiska och den blir antagligen lika stor succé i år som ifjol. Läs mer om Sinnenas jul….

Fotografiska och BSC
Vi på BSC hjälper till med företagsarrangemang på Fotografiska. Tack vare vårt fina samarbete så kan vi tillsammans hjälpa företag att få sina evenemang, events och konferenser i en spännande och modern miljö, med inslag av det kulturella om man önskar.