Start

Vi som arbetar på BSC

Konferensbrytare – körsång

Körsång med mingel, musikquiz eller gospel med Soul?
 

Körsång med mingel, musikquiz eller gospel med Soul?

Oavsett om ni är 10 eller 1000 medarbetare, så skapas det genom sången en gemensam plattform där man inkluderas i ett sammanhang som bidrar till skratt, engagemang och fokusering.

Och med den här fantastiska körledaren/coachen så kan faktiskt alla sjunga och bidra!

Nedan kommer förslag på upplägg, kontakta oss om du har andra önskemål så ordnar vi det!

Körsång med mingel
Ni får lära er sjunga stämsång i nya fräscha arrangemang speciellt anpassade för ert företag.
Tema: Gospel, country, funk, pop, jazz, rock, schlager, soul och r&b.
Pass om 3.5 timmar med roliga och intressanta övningar för både rösten, andningen och kroppen.
Till kvällen bjuder pianisten och sångcoachen på mingelmusik och spännande pop/ups under middagen.

Utmaningen: Musikquiz
Musikquiz och introtävling med stämsång! Ni får lära er sjunga i kör och tillsammans med pianist tävlar ni er igenom 10 olika genrer på 1 timme!

Gospel med Soul – och kanske inspelning?
2 timmars härlig körsångsworkshop tillsammans med pianist. Ni lär er sjunga stämmor och behärska rösten, andningen och mycket mer. Ni sjunger 2-3 låtar och spelar in materialet om så önskas.

Happy Break
Ni lär er sjunga stämmor på 20 minuter! Ett uppfriskande avbrott med spännande twist. I paketet ingår pianist och möjligheter till inspelning.

Körduellen
Gruppen delas upp i 2 eller 3 körer med var sin körledare. Passet inleds med spännande uppvärmning för rösten med samtliga medarbetare. Därefter övar varje grupp med sin respektive körledare för att mötas i en rafflande duell med olika tävlingsmoment under aktiviteten. I detta paket ingår inspelning eller liknande dokumentation av körernas låtar.

Körduellen extra allt – inkl middagsunderhållning
Gruppen delas upp i 2 eller 3 körer med var sin körledare. Passet inleds med spännande uppvärmning för rösten med samtliga medarbetare. Därefter övar varje grupp med sin respektive körledare för att mötas i en rafflande duell med olika tävlingsmoment under aktiviteten.
Stockholm Soul Band kompar till kören/körerna under den sista repetitionstimmen. Bandet spelar till festen efter middagen (2×30 min) och inleder festligheterna med mingelmusik.