Start

Vi som arbetar på BSC

LEDIN PÅ RONDO – SKARPT LÄGE

Se Ledin i Göteborg under våren!
 

Se Ledin i Göteborg under våren!

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show! En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.

Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!.

Efter en publiktät höst på Cirkus fortsätter nu turnén på Rondo! En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.

Senaste showen 2012 sålde slut rekordsnabbt och med recensioner så som ”Det här är det bästa Ledin gjort!” och ”Ledin gör ingen besviken!”, så kan vi även denna gång konstatera att denna show skapat succé i Stockholm och fortsätter nu i Göteborg.

Bokning
Fyll i antal och önskat datum via den gröna knappen, så återkommer vi med platstillgång och mer detaljer.

OM VÅRA VIP-PAKET:

I våra färdiga arrangemang så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat! För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Cirkus lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering