Start

Vi som arbetar på BSC

LEDIN PÅ CIRKUS. ”SKARPT LÄGE”

Skynda! Du kan ännu få platser 16 nov, 7 och 15 dec.
 

Skynda! Du kan ännu få platser 16 nov, 7 och 15 dec.

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show! En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.

Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!.

Tomas senaste show på Cirkus 2012 sålde slut rekordsnabbt och med recensioner så som ”Det här är det bästa Ledin gjort!” och ”Ledin gör ingen besviken!”, så ser vi fram emot ännu en publiksuccé med den nya showen som har premiär den 15 september.

16 NOVEMBER, 7 och 15 DECEMBER
BSC-datum där vi kan garantera plats för våra kunder. Vi erbjuder paket med god mat & dryck, sittplatser i kategori A – allt detta i en mycket trevlig miljö på anrika Cirkus.

** JUL EDITION **
Att bjuda in till en middag i kombination med en show är alltid ett lyckat och uppskattat koncept bland kunder och anställda. Här finns möjlighet till både julbord och 3-rätters middag i samband med Ledin på Cirkus.
Förslag på juldatum: 16 nov, 7 och 15 december.

BSC-julknapp

Bokning
Fyll i antal och önskat datum via den gröna knappen, så återkommer vi med platstillgång och mer detaljer.

OM VÅRA VIP-PAKET:

I våra färdiga arrangemang så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat! För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Cirkus lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering

Konferens
Cirkus på kungliga Djurgården är en klassisk mötesplats. Mängder av människor har träffats på shower, föreställningar, mässor, konserter och konferenser. Här har god mat blandats med upplevelser och skratt. Men här har också fattats många viktiga beslut. Idag är Cirkus och Skandiascenen en komplett anläggning. Här finns allt från Cirkus stora scen i historisk miljö, med plats för 1 644 sittande gäster, till hypermoderna nya Skandiascenen som tar upp till 800 personer i biosittning. Här finns mingelutrymmen för flera hundra gäster och yta för utställare.

Vi har lösningen för en framgångsrik konferens – oavsett om ni är 100 eller 1500 personer!