Start

Vi som arbetar på BSC

LOLA

En musikalisk monolog om längtan, rädsla och utanförskap.
 

En musikalisk monolog om längtan, rädsla och utanförskap.

 Tommy Körberg återvänder till teaterscenen som både skådespelare och artist i ”LOLA”. Det blir en avskalad tvåmannaföreställning med enbart Körberg och pianisten Carl Flemsten på scen. Musiken i berättelsen är inspirerad och hämtad från världens alla hörn som skrivits om och framarbetats av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg, Tomas Andersson Wij och Peter Dalle.

I pjäsen genomför Lola sin sista föreställning efter att på ålderns höst fått sparken av sin manager, och vi tas med på en varmt humoristiskt resa genom liv, karriär och krossade drömmar.

Vi erbjuder paket med god mat & dryck, sittplatser i kategori A – allt detta i en mycket trevlig miljö på anrika Cirkus. Missa inte höstens ärligaste show!

** JUL EDITION **
I slutet av november är det äntligen dags att börja fira in julen 2018! Varför inte kombinera ett besök på Scandiascenen med ett trevligt julbord eller 3rätters middag innan showen?  Vi har flera trevliga upplägg i samband med LOLA. Kontakta oss så återkommer vi snabbt med förslag.

BSC-julknapp

Bokning
Fyll i antal och önskat datum via den gröna knappen, så återkommer vi med platstillgång och mer detaljer.

OM VÅRA VIP-PAKET:

I våra färdiga arrangemang så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat! För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Cirkus och Skandiascenens lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering

Konferens
Cirkus på kungliga Djurgården är en klassisk mötesplats. Mängder av människor har träffats på shower, föreställningar, mässor, konserter och konferenser. Här har god mat blandats med upplevelser och skratt. Men här har också fattats många viktiga beslut. Idag är Cirkus och Skandiascenen en komplett anläggning. Här finns allt från Cirkus stora scen i historisk miljö, med plats för 1 644 sittande gäster, till hypermoderna nya Skandiascenen som tar upp till 800 personer i biosittning. Här finns mingelutrymmen för flera hundra gäster och yta för utställare.

Vi har lösningen för en framgångsrik konferens – oavsett om ni är 100 eller 1500 personer!