Start

Vi som arbetar på BSC

Mallorca

En av våra favoritdestinationer!
 

En av våra favoritdestinationer!

”Mallorca?? Tråkigt, där har alla varit!” – säger många. Men lättillgängligheten, mångfalden, det varma klimatet och närheten har gjort att Mallis är tillbaka bland våra favoritdestinationer!

Klimatet, naturen och kulturen gör att man aldrig riktigt blir färdig med Mallorca. Stränderna talar sitt eget språk om bad och avkoppling, bergen bjuder på vandringar, äventyr, aktiviteter, kulinariska upplevelser. Kombinera det med en tur på havet och en dag på Beach club så kan det inte bli bättre!

Dagsprogrammet på Mallis
Programmet anpassas efter era önskemål, nedan kommer ett förslag. Vi har sytt ihop allt från vandringsresor, ”top-class-Mallorca” till hard core konferens!

Program dag 1
Kl 09:50 ankomst till Palma. Vid ankomst möter er koordinator upp er i ankomsthallen med skylt. Transfer tar er sedan till Puerto Portals för en välsmakande 3-rätters lunch. Med sina magnifika yachter, exklusiva utbud av chica designbutiker och breda utbud av lyxrestauranger anses Puerto Portals var den mest lyxiga yachthamnen på Mallorca. Restaurangen ligger vid havet och från sin terrass kommer ni njuta av den fantastiska utsikten över de enorma båtarna. Denna restaurang är känd som en av de bästa på ön och under sommarmånaderna kan man ofta se den spanska kungafamiljen på middag här.
Efter lunch – transfer från Puerto Portals till hotellet för incheckning.

Program dag 2
Frukost. Er koordinator möter er vid hotellet på morgonen då det är dags för segling. Distans mellan hotellet till Palmas Yacht Club: 15-20 minuters promenad från hotellet eller 5 min med taxi. Aktiviteten sker under ca 4 timmar inkl. lunch.
Vid ankomst till Palma´s Yacht Club sker ett informationsmöte om segling, manövrering och säkerhet ombord. Sedan kommer ni att njuta av en härlig segling runt den södra kusten av ön. Efter aktiviteten avnjuter ni en läcker medelhavsmeny i nära anslutning till hamnen. Ni tar er med taxi eller promenad tillbaka till hotellet för ombyte och sedan ett besök till trendiga Puro Beach.
Efter en avkopplande eftermiddag är det dags för 30-minuters tur i häst och vagn runt i Palma Old Town. Därefter avnjuter ni en härlig Tapas-middag i eget chambre separée på en mysig restaurang i hjärtat av Palma.

Program dag 3
Frukost. Er koordinator möter er med er transfer vid hotellet då det är dags för vinprovning! Distans från hotellet till vindalen: ca 40 min.
Aktiviteten sker under ca 4 timmar inkl. lunch. Denna vingård ligger i en av de vackraste dalarna, och i århundraden har det odlats vin här. Här har prisbelönta viner framställts av lokala och internationella druvsorter. Efter rundvisning och vinprovning blir det picknick-lunch i mitten av vinodlingarna med fantastisk utsikt i dalen. Transfer tillbaka till hotellet. På kvällen möter er koordinator er vid hotellet för en promenad till en omtalad italienare. Här avnjuter ni en 5-rätters avsmakningsmeny och beställer passande viner på plats.

Program dag 4
Frukost. Transfer hämtar er vid hotellet för avresa till flygplatsen.