Start

Vi som arbetar på BSC

Malt, metal och antipasti!

Whiskyprovning med hårdrocksprofiler!
 

Whiskyprovning med hårdrocksprofiler!

Ni kanske någon gång har provat på whiskyprovning, men har ni gjort det med en hårdrocksprofil i en hemlig matsal under en delikatessbutik? Ni kommer dessutom att få känslan av att ha kommit på stans bästa hemlighet när ni smiter in bakom disken och tar trapporna ner under butiken.

Inramningen och miljön
I matsalen möts ni av en enorm kyl fylld med stora osthjul, skinka och korvar som hänger från taket, allt för beskådning via en glasvägg. Njut av smaker och dofter under avslappnade former, där kvällen navigeras med varsam hand av connoisseur och entusiast som bubblar över av kunskap och roliga fakta!

Antipasti
Ett dignande långbord välkomnar er med fyllt med antipasti så som parma, mozzarella, italienska charkuterier, lagrade ostar, grissini, focacca och korvar. En gedigen pasta framställd av de bästa råvaror du kan tänka dig till varmrätt och det hela rundas av med en god dessert. Till detta serveras utvalt vin – eller öl så klart.

Single Malt Whiskyprovning
Här erbjuder vi en provning med mer eller mindre kända profiler inom hårdrock som brinner för single malt av olika slag. Er provare kommer att presenteras i god tid innan arrangemanget.
Ni provar två enklare/billigare sorter för att hitta smakerna, därefter två riktigt fina unika whiskysorter under ledning av connoisseur/sommelier. Har ni tur får ni kvällen kryddad av anekdoter från den härliga rockstjärnevärlden!

Några ord från en företagsgrupp som gjort denna aktivitet…
”Vi hade en fantastiskt trevlig kväll! Både maten & whiskyprovningen höll världsklass med två killar som verkligen brinner för sin sak. Lokalen & atmosfären var också fantastisk!”