Start

Vi som arbetar på BSC

MAMMA MIA! THE PARTY

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är äntligen partyt här!
 

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är äntligen partyt här!

Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. 2016 var det världspremiär på Tyrol för nästa steg i succén MAMMA MIA! – Tyrol på Djurgården i Stockholm har byggts om och förvandlats till en grekisk taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i fem akter och en fest som aldrig vill ta slut.

Om företagsarrangemang:
Vi på BSC hjälper företag och grupper med arrangemang på ABBA The Museum och Pop House Hotel, vi har flera olika typer av upplägg att erbjuda. Kontakta oss på BSC med antal personer och önskade datum. Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Upplägg för MAMMA MIA! THE PARTY med logi på Pop House Hotel
Efter incheckning så samlas gruppen för mingel och välkomstbubbel med tilltugg i hotellets lobby. En kortare visning av ABBA The Museum som uppvärmning inför kvällens MAMMA MIA! THE PARTY. ALTERNATIVT: Gruppen hälsas välkommen av den legendariska Ingmarie Halling som under sin VIP-presentation berättar om sin tid med ABBA och om det fantastiska arbetet med att skapa ABBA The Museum. (OBS! Tillägg för VIP-presentationen.) Därefter tar ni en kort promenad över till Tyrol och kvällens MAMMA MIA! THE PARTY Festen kan börja! För er som bor på Pop House Hotel så blir det nära hem, när ni har dansat loss ordentligt på Tyrol.

Mer om MAMMA MIA! THE PARTY
Kvällen blir en explosiv, härlig och interaktiv upplevelse med god mat och underhållning i världsklass! Initiativet kommer från självaste Björn Ulvaeus och tanken är att man ska festa i en miljö som påminner om filmen och musikalen ”Mamma Mia!”, med musik från ABBA förstås.
Showen är en stark och interaktiv upplevelse som bjuder dig och dina anställda på teambuilding-musikalextravaganza-fest som ni sent kommer att glömma.