Start

Vi som arbetar på BSC

Matkonst i den gömda matsalen

Intima middagar med matlagning, provning, tapasafton, korvstoppning och mycket mer.
 

Intima middagar med matlagning, provning, tapasafton, korvstoppning och mycket mer.

Gastronomiska aktiviteter i centrala Stockholm i en fantastisk gömd matsal under en liten delikatessbutik, där en passionerad och mycket kunnig konnässör leder er med varm hand genom de olika momenten.

Hög kvalitet och alltid mycket bra omdömen
Vill du göra riktig succé med din kundaktivitet eller ledningsmiddag? Då bara måste du testa detta om ni inte provat ännu! Våra arrangemang här ger alltid högsta betyg i utvärderingarna. Känslan av att ni har kommit på stans bästa hemlighet ökar när ni smiter in bakom disken och tar trapporna ner…

Julmiddag-intim

VILKET UPPLÄGG ÖNSKAR NI?

1. TAPASAFTON
Bordet fylls från ena änden till den andra med både klassiska & moderna tapas och smårätter från hela den iberiska halvön. Under kvällens gång fylls det på med fler och fler tapas tills det får vara nog.

2. BUENA VISTA SOCIAL EATING By Eszter & Fredrik
Kvällen börjar med mingel i kök och butik. I köket öppnar ni ett helt parmesanhjul som tilltugg till en stående champagneprovning och som vi sedan fyller med nykokt tagliatelle och hyvlar färsk tryffel över. Ni kommer utan att märka det få en ostprovning med tre lite ovanliga drycker som passar till ost, Baskisk cidra, Raisniac & handcrafted ipa i kombination med våra ostar och skinkor……ett samtal runt livet, resorna,råvarorna, alkoholen och kärlekar. Efter mingel i kök och butik serveras middag i matsalen.

3. MATKVÄLLAR – LAGA MAT TILLSAMMANS
T ex fyllt osthjul med er egengjorda pasta eller hemgjorda pastaknyten med fyllning.

4. KOCKARNAS MIDDAG
Kvällen börjar med mingel över ett glas bubbel tillsammans med tryffelsalmi & oliver runt huggkubben i matsalen. Till bords bjuds amuse bouche efter säsong. Fram med all mat på bordet på en gång. Gårdstillverkad olivolja och bröd, assietter & smårätter att skicka runt och samtala över. På bordet lär nog en och annan gryta hamna direkt på bordet, köttfat att dela på och skicka runt, bla får ni friterade crouqetter ,kronärtskockor, oliver, våra egna korvar, lågtempat kött från frigående spanish longhorn, skaldjurscoctail, vår berömda köttsallad, focaccia å så fat med skinkor och ostar av det bästa vi har i vår butik.

5. OST- OCH VINPROVNING

6. KORVSTOPPNING, MAT OCH MINGEL

7. SINGLE MALT WHISKYPROVNING MED HÅRDROCKSPROFILER

Kontakta oss för ännu fler idéer och förslag på uppläggen

Den gömda matsalen
I matsalen möts ni av en enorm kyl fylld med stora osthjul, skinka och korvar som hänger från taket, allt för beskådning via en glasvägg. Njut av smaker och dofter under avslappnade former, där kvällen navigeras med varsam hand av connoisseur och entusiast som bubblar över av kunskap och roliga fakta!

Mycket nöjda kunder
Aktiviteterna här är en speciell upplevelse på ett positivt sätt, och våra utvärderingar visar att våra kunder är fantastiskt nöjda med arrangemangen vi ordnar här. En passionerad konnässör leder er med varm hand genom de olika momenten.

Kvällen avslutas med möjligheten att shoppa loss i den härliga delikatessbutiken om man så önskar.

BSC-julknapp