Start

Vi som arbetar på BSC

Aktiv matlagning i modern studio

4-rätters avsmakningsmeny
 

4-rätters avsmakningsmeny

Aktiv matlagning är en fantastisk aktivitet där man kan möta sina kunder i en avslappnad miljö, umgås med sina kollegor eller bara njuta av god mat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans. Kockarna har lång erfarenhet från olika stjärnkrogar över hela världen och är lika bra med människor som de är mästare i köket.

Kvällens innehåll
Kvällen tar sin början med en härlig fördrink och lite tilltugg för att få en försmak på vad kvällen kommer att erbjuda. Efter en gemensam skål följer en presentation av kvällen samt menyn och dess innehåll, ert sällskap delas också in i arbetsgrupper. Tillsammans i grupperna lagar ni sedan en 4-rätters avsmakningsmeny samtidigt som ni småpratar, minglar och dricker vin – eller alkoholfria alternativ. Grupperna presenterar sina maträtter för resten av gänget vid serveringen.
Väl till bords intar ni maten tillsammans med fyra passande kvalitetsviner – noggrant utvalda av sommelier. Efter middag och avec är ni välkomna att stanna kvar och njuta av mer vin eller andra drinkar och drycker i baren fram till kl 01.00.

Lokalerna och miljön
Ni håller till i Stockholms nyaste och modernaste matstudio i centrala Stockholm. Den toppmoderna studion har köksutrustning från Gaggenau, Neff och Siemens och köken kommer från kvalitetsmärket Poggenpohl. I lokalerna finns en bar där man kan avluta kvällen med avec, goda drinkar. I matsalen finns svenskdesignade tapeter från Sigrid Sandberg och stolar designade av Carl Malmsten.