Start

Vi som arbetar på BSC

Kundaktiviteter med maten i fokus

Gastronomin som grunden.
 

Gastronomin som grunden.

Vi på BSC hjälper dig och ditt företag med kundaktiviteterna. Vi har lång erfarenhet och vet vad som fungerar bra och vi kan ge dig rätt tips för vad du bör tänka på just vid ditt kundevent.

Förfrågan
Kontakta oss via den gröna knappen till höger, så återkommer vi snabbt med förslag och priser.

Inspiration på aktiviteter med god mat i fokus:

Drinkskola med 4-rätters middag på Brasserie Le Rouge
Läs mer om vår drinkskola med 4-rätters middag…

Frukostmöte – bjud på en ekologisk start på dagen
Frukostmöten är ett förträffligt sätt att börja arbetsdagen på och det är smart att välja ett centralt läge som gör det lätt att samla gästerna, t ex är F12 Studio ett bra alternativ med ekologisk frukost på menyn. Vi kan även hjälpa till med föreläsare.

Mingelparty för dina kunder
Belöna dina trogna kunder med ett mingelparty! Medan nya kontakter skapas och gamla relationer vårdas ser vi till att dina gäster skäms bort med oemotståndliga delikatesser och bubblande dryck.

Somrig terrassfest
Bjud in till sommarens hetaste terrassfest. Drinkar, skön musik, härlig plockmat och massor av trevliga och glada människor. Vi har koll på vilka terrasser som passar!

BBQ i det gröna
Tänk dig en grillfest i det gröna! Er grillmästare dukar upp en generös buffé med exempelvis kött, fisk, skaldjur, grönsaker, frukt och därtill sallader och såser förstås. Bestäm själva om ni vill avnjuta middagen på filtar i gräset, eller kanske göra det hela till ett mingelgardenparty. Hur som helst blir det sannolikt en av årets mest omtalade grillfester!